MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ‘ORGANİK TARIM’ PROJESİYLE ÜRETİCİYE DESTEK OLUYOR  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ‘ORGANİK TARIM’ PROJESİYLE ÜRETİCİYE DESTEK OLUYOR 

(ESKİŞEHİR) - Tepebaşı Belediyesi ile Sakin Okul Eğitim Kültür ve Sanat Derneği iş birliğinde düzenlenen renkli etkinliklerle çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu yaşadı. 

Tepebaşı Belediyesi milli günlerde vatandaşlar için özel etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Yeryüzü Ekoloji Okulu’nda gerçekleşen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğine Başkan Ataç’ın yanı sıra meclis üyeleri ve yaklaşık 800 çocuk ile velileri katıldı. 

Etkinlik, Başkan Ataç ve çocukların Türk bayraklarıyla ‘Parla’ marşına eşlik etmesiyle başladı. Burada konuşan Ataç, şunları söyledi:

“Çocuklarımızın ve içinde çocuğu yaşatan büyüklerimizin bayramı kutlu olsun. Bu çok özel bir bayram. Dünyada da eşi olmayan bir bayram. Bunu ancak ve ancak vizyonu olan bir lider yapar. O da Mustafa Kemal Atatürk. Çocuklar için çok işler yaptık ama bunların hepsi özellikli işler. Bunlarla çok şey kazandık. Birçok çocuğumuz bu hizmetlerden yararlandı. Tepebaşı farklı bir bölgedir. Burada farklı işler yapılır. Tepebaşı Belediyesi olarak farklı işler yapmaya da devam edeceğiz.”

Konuşmaların ardından Ataç, açılan stantları ve atölye çalışmalarını ziyaret etti. Etkinliğe katılan yaklaşık 800 çocuk ise birbirinden renkli, keyifli ve öğretici oyun ve atölyeler, yüz boyama etkinlikleriyle güzel bir gün geçirdi. 

Kaynak: anka