Aile Hekimlerinin Cari Ödeme Eksikliği Mahkemeye Taşındı Aile Hekimlerinin Cari Ödeme Eksikliği Mahkemeye Taşındı

Türkiye İşçi Partisi(TİP) Samandağ Belediye Başkan Adayı Emrah Karaçay, Samandağ Değişim İttifakı ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine başladı. 
TİP Samandağ Belediye Başkan adayı Karaçay’a ziyaretleri esnasında TİP İlçe Başkanı Önder Tam ve İttifak temsilcileri eşlik etti.
TİP Belediye Başkan adayı Karaçay ve beraberindeki heyet ilk ziyaretlerini; çiftçi ve emekçilerden yana kullanarak, narenciye üreticileri ve paketleme emekçilerini ziyaret etti.
TİP Belediye Başkan adayı Karaçay, Türkiye’nin narenciye üretiminde ve özellikle mandalina üretiminde ilk sıralarda yer alan Samandağ’da üreticilerin ve emekçilerin sorunlarını dinledi.
Başkan adayı Karaçay, Samandağ Değişim İttifakı olarak göreve geldiklerinde yapacakları Samandağ ile ilgili projelerin anlattı.
Karaçay, ayrıca; Belediye başkanlığı görevine geldiklerinde narenciye üreticilerinin ve paketleme emekçilerinin sorunlarını çözmek için çalışacaklarının sözünü verdi.
KARAÇAY: ÜRETİCİ VE EMEKÇİNİN YANINDA OLACAĞIZ
TİP Samandağ Belediye Başkan Adayı Emrah Karaçay, Değişim ittifakı temsilcileriyle gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili açıklama yaptı.
Başkan adayı Karaçay, açıklamasında “Samandağ'ımızın temel tarım ürünlerinin başlıcası olan mandalina malumunuz bu sene satılmadı. Bu durum Üreticisinden tutun, mevsimlik mandalina işçisine kadar tüm ilçenin ekonomisini alt üst etti. Mandalinanın dalında kalması geçimin yevmiye usulü mandalina işçiliğinden sağlayan emekçileri zor durumda bıraktı. Biz Türkiye İşçi Partisi ve Samandağ Değişim İttifakı olarak bu konunun çözümlerine de eğileceğiz . Bu hususta memleketimize orta vadede kazandırmayı düşündüğümüz mandalina işleme tesisi ile mandalina suyu ve benzeri ürünleri ulusal pazara taşımayı ve yerele istihdam sağlamayı hedefliyoruz. Üreticinin ve emekçinin yanında olacağız.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları