TİP Haberleri

TİP haberleri ve güncel TİP gelişmeleri, TİP ile ilgili tüm video, TİP fotoğrafları ve TİP haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

TİP Samandağ İlçe Örgütü, Diyarbakır’da 21 Ağustos'ta kaybolduktan sonra cansız bedenine ulaşılan Narin Güran cinayeti ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Yerel

Hatay’ın seçilmiş vekili Şerafettin Can Atalay, TBMM’de yaşanan kavgalı oturuma ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Yerel

TBMM, Anayasa Mahkemesi(AYM)’nin Hatay’ın seçilmiş vekili Can Atalay’ın milletvekilliğinin düşürülmesine ilişkin kararını görüşmek üzere olağanüstü toplandı.

Yerel

TBMM, Hatay’ın seçilmiş vekili Can Atalay için 16 Ağustos Cuma günü(yarın) saat 14:00’te toplanacak.

Yerel

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Eski Milletvekili ve Genel Başkan Eski Yardımcısı Barış Atay, partiden istifa iddialarına ilişkin açıklamada bulundu.

Yerel

TİP Parti Meclisi(PM) ve MYK toplantılarının ardından, TİP Hatay eski Milletvekili Barış Atay'ın yeni dönemde kendi isteği ile MYK’de görev...

Yerel

Anayasa Mahkemesi, TİP Hatay Milletvekili Can Atalay'ın vekilliğinin düşürülmesine yönelik itirazları karara bağladı. Beştepe'den AYM kararına tepki gecikmedi

Yerel

Hatay/ Samandağ Kapısuyu Mahallesinde TİP’li Kadınlar tarafından düzenlenen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

Yerel

Türkiye İşçi Partisi(TİP) Samandağ Belediye Başkan Adayı Emrah Karaçay, Samandağ Değişim İttifakı ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine başladı. 

Yerel

TİP Samandağ Belediye Başkan adayı Emrah Karaçay, esnaf ziyareti öncesi Abdullah Cömert Alanında düzenlenen basın açıklamasıyla yerel seçim startını verdi.

Yerel

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulunarak; Samandağ ve Arsuz belediye başkan...

Yerel

TİP  Sözcüsü Sera Kadıgil, Hatay Samandağ’da yaşanan yangında bir ve dört yaşındaki depremzede çocukların yaşamını yitirmesini meclis gündemine taşıdı.

Trend Haberler

SODAP, Kıvılcımlı’yı Düzenleyecekleri Panelle Anıyor
SODAP, Kıvılcımlı’yı Düzenleyecekleri Panelle Anıyor
1