Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım Uşak Otogarında açıklamalarda bulundu. Yalım, "Seçildiğim takdirde en fazla 24 ay içerisinde Uşak çevre yoluyla bütünleşik olacak şekilde 24 peronlu Uşak Otogarı'nı yapacağız. Yeni Otogar Uşak’a çok yakışacak. Uşak'ın yöresel ürünlerini satacağız" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım Uşak Otogarı'nda açıklamalarda bulundu.

“BİZ UŞAKLIYI HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ”

Partili arkadaşlarıyla Uşak Otogarında açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım şu şekilde konuştu:

“Sevgili hemşehrilerim iyi günler diliyorum, gördüğünüz gibi Uşak Otogarındayız. Tabi otogar yok sadece adı var.  Bu otogar işlevselliğini maalesef bitirdi. Komşu ilerimiz olan Afyon ve Kütahya otogarlarını görüyorsunuz. Ama biz çok çok geride kaldık. Her bir firma bir tarafa gitti. Çünkü otogar işlevini yerine getiremiyor. Onun için ben buradan bütün vatandaşlarımıza sesleniyorum. Seçildiğim takdirde en fazla 24 ay içerisinde Uşak çevre yoluyla bütünleşik olacak şekilde 24 peronlu Uşak Otogarı'nı yapacağız. Yeni Otogar Uşak’a çok yakışacak. Uşak'ın yöresel ürünlerini satacağız. Tarhanasını satacacağız. Eriştesi, Battaniyesi, Nevresimi, Nohutu ve Leblebisi kısacası Uşak'ta üretilen her şey satılacak. Uşak yeni yerinde daha iyi hizmet görecek, Uşaklıyı hak ettiği yere getireceğiz."

 

Kaynak: anka