Samandağ Yerel Yönetim Çalıştayı bileşenleri TİP Parti Meclisine önereceği adayını açıkladı.

Hatay Medeniyetler Korosu 23 Temmuz Ruhunu Yaşattı Hatay Medeniyetler Korosu 23 Temmuz Ruhunu Yaşattı

Çalıştay bileşenleri; Samandağ Belediye Başkan adayı olarak Türkiye İşçi Partisi PM’ ye  önereceği adayının TİP’ ten aday adaylık başvurusu yapan Diş Hekimi Emrah Karaçay olduğunu duyurdu.

Açıklama; Türkiye İşçi Partisi, Toplumsal Özgürlük Partisi, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği, Sosyalist Meclisler Federasyonu, Yeniden İnşa Platformu, Samandağ Mor Dayanışma Kadın Derneği, Çağdaş Hukukçular Derneği, Akdeniz Kültür ve Dayanışma Derneği ve Samandağ Emekli Dayanışması imzasıyla yapıldı.

SAMANDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ: EMRAH KARAÇAY

Samandağ Yerel Yönetim Çalıştayı, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Aşağıda imzası bulunan "Samandağ Yerel Yönetim Çalıştayı" bileşenleri olarak, yerel seçimde Samandağ Belediye Başkanlığı için Türkiye İşçi Partisi çatı partisi ile Emrah Karaçay’ı aday olarak belirlemiş bulunmaktayız. Yıllardır devam eden "rantçı, talancı, köhnemiş" belediye yönetim anlayışını tamamen reddediyoruz. Köklü bir değişime ihtiyaç duyduğumuzu, mahalle meclislerinden belediye başkanlığına kadar halkın yönetimde etkin olduğu, katılımcı, demokratik, şeffaf, halkçı, denetlenebilir bir yönetim kuracağımızın sözünü veriyoruz. Birlikte yönetecek, birlikte ilçemizi yeniden inşa edeceğiz.

Türkiye İşçi Partisi

Toplumsal Özgürlük Partisi

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği

Sosyalist Meclisler Federasyonu

Yeniden İnşa Platformu

Samandağ Mor Dayanışma Kadın Derneği

Çağdaş Hukukçular Derneği

Akdeniz Kültür ve Dayanışma Derneği

Samandağ Emekli Dayanışması

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları