Sinan ve Sercan Yorğun’un işletmeciliğini yaptığı Emsan Mağazası görkemli bir törenle hizmete girdi.
İlçemiz Yeni Mahalle Turan Dursun Sokak No:2 Sabitoğlu Pastanesi yanında giren açılış organizasyonunu Lora Organizasyonun yaptığı Emsan Mağazasının açılışına;               
 İlçe Kaymakamı Murat Kütük, İlçe Emniyet Müdürü Asuman Karacık, Emsan Genel Müdürü Hakan Zihnioğlu, Samandağ Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Sait Kahiloğulları, Ak Parti Samandağ İlçe Başkanı Semir Özdemir, Yeni Mahalle Muhtarı Behcet Deniz ve çok sayıda davetli katıldı.
Mutfak gereçlerinden küçük ev aletlerine, ev tekstilinden yemek takımlarına bir çok ürünün yer aldığı mağazanın açılış töreninde konuşan Emsan Genel Müdürü Hakan Zihnioğlu “Bugün Türkiye'de geliştirdiğimiz ticaretin bir ayağını daha Samandağ'da bir mağaza açarak sizlerin hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyorum. Markamız Türkiye'nin birçok noktasında takdir edilen ve sevilen bir markadır. Burada Samandağ'da sevgili yatırımcımız Sinan Bey'in girişimiyle daha önceden de gördüğüm mağazasını bir cennete çevirmesiyle İnşallah bereketiyle Samandağ hizmet edecek diye düşünüyorum. Samandağ hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, Allah mahcup etmesin.” dedi.
İlçe Kaymakamı Murat Kütük, açılışta yaptığı konuşmasında “Bugün geçmişten bu yana uzun yıllardır bu piyasada olan ve hepimizin bildiği Emsan firmasının yeni işletmecileri kanalıyla yeniden doğuşuna tanıklık edeceğiz. Samandağ'da bu işletmeyi açan kardeşimize teşekkür ediyoruz. Zor sıkıntılı dönemlerde iş yapmak cesaret ister. Ticaret de cesaret olmadan yapılabilecek bir şey değil. İnşallah hayırlı uğurlu olsun. Samandağ'ımıza kaliteli hizmetler sunan, kaliteli ürünler getiren mağazaların, iş yerlerinin açılması bizleri mutlu ediyor. başarılar ve bol kazançlar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetliler mağazayı gezerek ürünler hakkında detaylı bilgi aldı. Daha sonra hazırlanan ikramlar davetlilere sunuldu.
Açılışın ardından Emsan Mağazası işletmecileri Sinan ve Sercan Yorğun kardeşler, Samandağ’a böyle bir mağaza kazandırmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek “ uzun yıllardır hizmet verdiğimiz Safir Home olarak bünyemize kattığımız Emsan Markası ile Samandağ’a hizmet verecek olmanın gururunu yaşıyoruz.
Emsan Mağazamızın açılışı dolayısıyla yanımızda olan İlçe Kaymakamımız Sayın Murat Kütük Beyefendi başta olmak üzere, İlçe Emniyet Müdürümüz Asuman Karacık Hanımefendiye, Emsan Genel Müdürü Hakan Zihnioğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Semir Özdemir, Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Sait Kahiloğulları, Yeni Mahalle Muhtarı Behçet deniz Beyefendilere ve tüm davetlilerimize teşekkür ederiz. Ev ihtiyaçlarınızın büyük bir bölümünü karşılayabileceğiniz Emsan mağazamızda açılışa özel indirimlerimizle sizleri bekliyoruz.” ifadelerine yer verdiler.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim