Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, geçtiğimiz Perşembe günü bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Samandağ’a geldi.
 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş’a ziyaretleri sırasında HBB Samandağ Koordinatörü Mehmet Ali Kamacı eşlik etti.
HBB Başkanı Lütfü Savaş, Samandağ’da ilk ziyaretini Deniz Mahallesi sakinlerinden Belediye Eski Başkanı Ganim Canbolat’ın ağabeyi merhum Ali Canbolat’ın taziyesine gitti.
Taziyenin ardından Başkan Savaş; Çiğdede, Deniz ve Kurtderesi mahallelerini birbirine bağlayan Tünel Caddesi'nde HBB tarafından gerçekleştirilen beton asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyerek, HBB Samandağ Koordinatörü Mehmet Ali Kamacı’dan bilgi aldı.  Başkan Savaş, cadde üzerindeki esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra Mağaracık Mahallesine Hatsu tarafından ihalesi yapılarak yer teslimi yapılan İçme Suyu ve Kanalizasyon Şebekesi inşaatında yapılan çalışmaları inceledi. 
HBB Başkanı Lütfü Savaş, ziyaretin ardından açıklamasında “Çiğdede, Deniz ve Kurtderesi mahallelerini birbirine bağlayan Tünel Caddesi'nde gerçekleştirdiğimiz beton asfalt serim  çalışmaları ve Mağaracık Mahallesi'nde gerçekleştirdiğimiz içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceledim. Mağaracık Mahallesinde gerçekleştirdiğimiz çalışmayı kısa sürede tamamlayarak mahallemizin tüm altyapı ihtiyacını karşılayacağız. Samandağlı hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.
 Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim