(ANKARA) - Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış'ın yerine kayyım atanmasıyla ilgili "DEM bu adayı gösterirken davası olduğunu bilmiyor muydu? Bu dava bitip bu kişi mahkum olduğunda hükümet ne yapacak? Elbette görevden alacak" dedi.

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, DEM Partili Belediye Başkanı Akış'ın görevden alınarak yerine kayyım atanmasıyla ilgili açıklama yaptı. Mutlu, şunları ifade etti:

"DEM bu adayı gösterirken davası olduğunu bilmiyor muydu? Bu dava bitip bu kişi mahkum olduğunda hükümet ne yapacak? Elbette görevden alacak. DEM dürüst bir parti ise ülkeyi karıştırmak istemiyor ise tertemiz şaibesiz bir adayı gösterseydi. O zaman bütün bunlar başa gelmezdi.

"DEM’in bu kayyum atamalarından beslendiğini kimse unutmasın"

Bizim akılsız, demokrat geçinenlere bir çift sözümüz var. DEM bütün bu olacakları bile bile şaibeli adaylar gösteriyor. Mağdur edebiyatı yapmak için. Bilinçsiz kitleleri, güya demokrasi adına, güya milli irade adına arkasına almak için. Yerli ve milli parti bu tiyatroyu görmektedir. Mağdur edebiyatı ile insanlarımızın huzurunu bozmak isteyenlere hiçbir zaman izin vermeyecektir. AK Parti'yi eleştirelim. Ama, DEM’in oyunlarını da görelim artık. DEM’in bu kayyum atamalarından beslendiğini kimse unutmasın."

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu: "Kurban Bayramınızı en içten duygularımla kutluyorum" Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu: "Kurban Bayramınızı en içten duygularımla kutluyorum"

 

Kaynak: anka