“Milli Eğitim Bakanlığı Müfredat Değişiklikleriyle Neyi Amaçlıyor?” “Milli Eğitim Bakanlığı Müfredat Değişiklikleriyle Neyi Amaçlıyor?”


Zorlu Çocuk Tiyatrosu “Lunapark Gezegeni” oyunu Nisan ayında çocukların yüzünü güldürecek. Lunapark Gezegeni, 15 ve 16 Nisan’da Hataylı çocuklara moral olacak.
Mehmet Zorlu Vakfı tarafından, çocuklara tiyatroyu tanıtmak ve sevdirmek amacıyla, 2003 yılında kurulan Zorlu Çocuk Tiyatrosu, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerden etkilenen çocukların yanında olmaya devam ediyor. 
20 yılı aşkın süredir 2.100’e yakın sahneleme ile 1 milyondan fazla çocuğa erişen Zorlu Çocuk Tiyatrosu, tiyatronun iyi­leştirici gücüne olan inançla “Lunapark Gezegeni” oyunu ile bir kez daha çocuklar için deprem bölgesine gidiyor. 
Zorlu Çocuk Tiyatrosu, 15 Nisan’da Hatay’ın Belen ilçesindeki Gazi Abdurahman Paşa İlkokulu’nda ve Sebati Gönenç İlkokulu’nda toplam iki gösteri yapacak. 16 Nisan’da Hatay’ın Samandağ ilçesindeki Mağaracık Ortaokulu’unda ve Mağaracık İlkokulu’nda iki ayrı gösteri yapacak olan Zorlu Çocuk Tiyatrosu, Hatay’da toplamda 800 öğrenciyi ağırlayacak. 
Turne kapsamında ilk gösterimini 15-16 Nisan’da Hatay’da da sergileyecek olan Lunapark Gezegeni oyununun sonraki durakları Kahramanmaraş ve Gaziantep olacak.
Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları