Kuş Dedektifi Yoğurtçuoğlu: Vurmayın Artık Kuş Dedektifi Yoğurtçuoğlu: Vurmayın Artık

Hatay Valiliği, 6 Şubat Depreminin yıldönümü dolayısıyla sessiz bir yürüyüş düzenleyeceğini duyurdu.                     Sessiz yürüyüş; 6 Şubat depreminin yıldönümünde hayatını kaybedenlerin anısına Hatay Valiliği, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Kamu kurum ve kuruluşları mensupları, STK temsilcileri, sendika ve oda başkanları, din temsilcileri ve vatandaşların katılımı gerçekleştirilecek.
6 Şubat 2024 saat 03:50’ de başlayacak Sessiz yürüyüşün, Vali Ürgen Parkı’ndan ( Vali Göbeği)  başlayıp, Köprübaşı’nda sona ereceği belirtildi.
Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, “ Hatay Valiliğinin koordinesinde, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığının, Kamu Kurum ve Kuruluşları Mensuplarının, Sivil Toplum Kuruluşları, Dini Temsilciler, Sendika ve Oda Başkanlıkların katılımıyla, Hataylı Hemşerilerimizin ve yüreği Hatay ile atan tüm vatandaşlarımızın katılımlarıyla 06.02.2024 Salı Günü saat 03.50’de asırın felaketinde kaybettiğimiz canlarımızın anısına saygıyla, “ Sessiz Yürüyüş” gerçekleştirilecektir.” ifadelerine yer verildi.
Foto-Haber: Nezahat Fırıncıoğulları
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları