Hatay Valisi Mustafa Masatlı, düzensiz göçle daha etkin mücadele edilmesi amacıyla Adana’da düzenlenen 4. Bölge Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı’na katıldı.
Adana Valiliği koordinasyonunda, Adana’da yapılan toplantıya ev sahibi Vali Yavuz Selim Köşger’in yanısıra 
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Gaziantep Vali Vekili Murat Akyüz, Kilis Vali Vekili Eşref Akça, İl Emniyet Müdürleri, İl Jandarma Komutanları, Sahil Güvenlik Komutanları ve İl Göç İdaresi Müdürleri katıldı.

DEM Parti: Bu Karar IŞID Lehine Verilmiştir DEM Parti: Bu Karar IŞID Lehine Verilmiştir

4. bölgede yer alan Adana, Gaziantep, Mersin, Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Kilis il sınırlarında yaşanan düzensiz göç ve göçmen olaylarının güncel durumu, alınan önlemler, yapılan çalışmalar ile istatistiki bilgilerin paylaşıldığı toplantıda, düzensiz göç ile mücadelenin her kademesinde sürdürülen koordinasyon ve iş birliğinin daha da artırılması yönünde kararlar alındı.
Toplantı, illerdeki göç durumlarına ilişkin sunumlar, katılımcıların görüş ve önerilerini dile getirmeleri ve fikir alışverişinde bulunulmasıyla son buldu
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları