Mustafa Masatlı Haberleri

Mustafa Masatlı haberleri ve güncel Mustafa Masatlı gelişmeleri, Mustafa Masatlı ile ilgili tüm video, Mustafa Masatlı fotoğrafları ve Mustafa Masatlı haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


Yerel

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay’da Afet Yönetimi ile ilgili görev yapan 111. Dönem Kaymakam Adaylarına başarı belgesi verdi.

Yerel

"Hatay Tarihi Kent Alanı Master Plan ve Kent Merkezleri Tasarımı" tanıtım toplantısı Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Yerel

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, 15 -22 Nisan Turizm Haftası nedeniyle ilgili kurum yetkilileri, işletme sahibi ve dernek temsilcileriyle bir araya...

Yerel

Hatay Valisi Mustafa Masatlı,31 Mart 2024 Mahallî İdareler Seçimleri sonrası göreve yeni başlayan HBB Başkanı Mehmet Öztürk’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Yerel

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Ramazan Bayramı’nda Hatay’da depremzede vatandaşlarla buluştu.

Yerel

Hatay Valiliği, il genelinde etkili olan sağanak nedeniyle kriz masası oluşturulduğunu bildirdi.

Yerel

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Altınözü’ne gelerek ilçede yapımı süren projeleri inceledi.

Yerel

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, İskenderun Anemon Otel’de gerçekleşen basın buluşmasında kent genelinde asayişin sağlanması için yoğun gayret içinde olduklarını söyledi.

Yerel

Hatay Valiliği koordinesinde hayata geçirilen “Konteyner Kentlerde Kalan Kadınlara Yönelik Sayacılık Kursu” verilmesine yönelik protokol törenle imzalandı.

Yerel

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ünal Üstel, Hatay Valisi Mustafa Masatlı’yı ziyaret etti.        

Yerel

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Kış Mevsiminde Alınacak Tedbirlerle ilgili Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirdi.  

Yerel

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, düzensiz göçle daha etkin mücadele edilmesi amacıyla Adana’da düzenlenen 4. Bölge Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı’na...