Gençleri her alanda destekleyen çalışma ve projeleri hayata geçiren Antalya Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet’in 100. yılına ithafen gençlere ve girişimci adaylarına yönelik hizmet verecek olan Hub Antalya Girişimcilik Merkezi açıyor.

Bayraklı Belediyesi'nde En Düşük Maaş 31 Bin 700 Lira Oldu Bayraklı Belediyesi'nde En Düşük Maaş 31 Bin 700 Lira Oldu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından, yenilikçi fikirleri desteklemek, gençlerin fikirlerini hayata geçirmelerini sağlamak ve girişimci adaylarına yönelik eğitimler, seminerler düzenleyerek ve mentörlük desteği sağlayarak onların girişimlerini hayata geçirmelerini sağlamak amacıyla Hub Antalya Girişimcilik Merkezi açılıyor. Merkezde iç tasarım, mobilya ve dekorasyon işlemleri tamamlandı.

GENÇ GİRİŞİMCİLERE REHBERLİK EDECEK

Muratpaşa ilçesinde Ayakkabıcılar Çarşısı’nın 3. katında yer alan ve eskiden İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı olarak hizmet veren binada hizmet verecek merkezde; iş planı oluşturma, pazarlama stratejileri geliştirme ve iş geliştirme konularında uzman danışmanlar ve eğitmenler tarafından sağlanacak eğitimlerle girişimcilere rehberlik edilecek. Merkezde aynı zamanda girişimcilerin iş ağlarını genişletmelerine ve önemli bağlantılar kurmalarına olanak tanıyan etkinlikler, seminerler ve etkileşimli atölye çalışmaları düzenlenecek. Girişimciler, melek yatırımcılar, risk sermayesi firmaları ve sektör uzmanlarıyla buluşarak işlerini daha da ileri taşıma şansını elde edecekler.

GENÇLERE 100. YIL HEDİYESİ

Antalya'nın bu yeni girişimcilik merkezi, bölgenin ekonomik büyümesine katkıda bulunmayı ve girişimcilik ekosistemini desteklemeyi amaçlıyor. Merkezin çok yakın zamanda açılması planlanıyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere emanet ettiği Cumhuriyet’in 100. yılında gençlerin bugünden başlayarak güçlendirilmesi hedefleniyor.

Kaynak: