KOSGEB Girişimcilik Destekleri Güncellendi KOSGEB Girişimcilik Destekleri Güncellendi

Cumhuriyet Halk Partisi Samandağ Belediye Başkan Aday Adayı Av Süleyman Bedir Abacı, 11 Şubat Pazar günü  yapılacak ön seçimde bütün üyeleri oy kullanmaya davet etti.
Abacı açıklamasında “Değerli Samandağ Halkı ve Cumhuriyet Halk Partimizin Kıymetli ÜyeleriYaşanan deprem felaketinde yitirdiğimiz canlarımıza Allah'tan rahmet, halkımıza başsağlığı diliyorum.
Bu felaketten önce varolan sorunlarımız devasa bir hal almıştır. Kentimizin altyapı sorunları artarak devam etmiş ,sosyal yaşantının  temel ihtiyaçları karşılanamaz olmuş, toplu ulaşım neredeyse çile haline dönüşmüş ve kanayan yaramız yollarımız içi tuzaklarla dolu ölüm kusan bir hal almış, güzelim ilçemiz yaşanamaz hale gelmiştir.
İşte bu AHVAL VE ŞERAİT içerisinde üzerimize düşen VAZİFEYİ yerine getirmek için ekibimle birlikte elimizi taşın altına koyduk.
Aynı ilkelerde buluştuğumuz, önceliği Samandağ ve Samandağ’ımızın ötekileştirilmiş halkı olan çok kıymetli Belediye Başkanı Aday Adaylarımızın da desteği ile çok daha güçlü bir ittifakla  ilerliyoruz.
Genel merkezimizin aldığı ön seçim kararı ile ilçemizin makus talihini değiştirme yetkisi, Cumhuriyet Halk Partimizin kıymetli üyelerine verilmiştir.
Yapılacak ön seçimde aynı pusulada yer alan partimizin  Belediye Başkanlığı aday adaylarına başarılar diliyorum.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimleri ışığında halkçı ve sosyal bir belediyecilik anlayışı ile bütün Samandağ halkının aidiyet hissettiği, herkese eşit ve katılımcı bir yönetim şekli için değerli üyelerimizin desteğini bekliyor, 11 Şubat Pazar günü Sutaşı kavşağındaki belediye binasında yapılacak ön seçimde oy kullanmaya davet ediyorum.” İfadelerine yer verdi. 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları