Cumhuriyet Haberleri

Cumhuriyet haberleri ve güncel Cumhuriyet gelişmeleri, Cumhuriyet ile ilgili tüm video, Cumhuriyet fotoğrafları ve Cumhuriyet haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


Yerel

Samandağ Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Onurkan Gülderen, Samandağ 2. Noteri Ayşe Bostancı’yı ziyaret etti.

Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Defne Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Özgün, basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Defne ilçesindeki Harbiye Mahallesi’nde bulunan inanç ve kanaat önderlerini ziyaret etti.

Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Samandağ Belediye Başkan Aday Adayı Av Süleyman Bedir Abacı, 11 Şubat Pazar günü  yapılacak ön seçimde bütün...

Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel 6 Şubat depreminin yıldönümünde Hatay’a geliyor.

YURT HABERLER

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi'nin aldığı karar doğrultusunda bir dönem daha Dikili Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Adil Kırgöz, CHP Dikili...

Yerel

Samandağ Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mahir Cebburoğlu, Mahalle halkının talebiyle yeniden aday.

Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Yönetimi, Hatay’da görev yapan basın mensuplarıyla gündemi değerlendirmek üzere bir araya geldi. 

Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Lütfü Savaş, yeniden aday gösterilmesi sonrası gelen tepkilere yanıt verdi.    

Yerel

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mahir Cebburoğlu, altyapıya ciddi zarar veren demir ayrıştırma işlemlerine çözüm bulunmamasına tepki göstedi.

Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlıkları, ülke genelinde eş zamanlı olarak, hain saldırıda şehit düşen 12 vatan evladı için basın açıklaması...

Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)’nin PM sonrası Hatay’da açıkladığı ilk ilçe belediye başkan adayı Erzin oldu.