Dünyada 125'inci, Türkiye’de 67’nci yılını kutlayan Castrol, her marka araca hizmet verebilen, dünyanın en büyük bağımsız otomobil servis organizasyonu olan Bosch Car Service ile 2018 yılından bu yana devam eden iş birliğini üç yıllık üçüncü dönem ile uzatıyor.

Anlaşma kapsamında Türkiye’de bulunan tüm fazla Bosch Car Service noktalarında Castrol madeni yağları kullanılıyor. Ayrıca araç bakımında kullanılan Car Care ürünleri de anlaşma dahilinde 2027 yılına kadar Bosch Car Service noktalarında satılacak.

Hızla değişen dünyadaki trendleri karşılamak amacıyla global olarak duyurusu gerçekleştirilen yeni ‘Onward, Upward, Forward’ stratejisi doğrultusunda müşterilerinin ilerlemesini hızlandıracak çözümler sunduklarını belirten Castrol TUCA (Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya) Genel Müdürü Nilay Tatlısöz, madeni yağ işlerini büyütürken sürdürülebilir başarı için yeni alanlara da yatırım yaptıklarının altını çizdi.

Sektördeki dönüşümü yakından izlediklerini söyleyen Tatlısöz, “Bosch Car Service gibi müşterilerinin güven duyduğu markalarla yaptığımız iş birliklerini sürdürmek, sektörün lider iki markası olarak sürekli bir şekilde kaliteli hizmet sunmaya devam etmek, yenilenen stratejimizin de odağında yer alıyor. Bosch Car Service ve Castrol olarak otomotiv sektöründe yüz yıldan fazla deneyime sahibiz. Yaptığımız bu anlaşmayla da 2027’ye kadar tüketiciye iki güçlü ve güvenilir markanın ortak vaadini sunuyoruz. Bosch Car Service noktalarındaki kaliteli, yenilikçi ve profesyonel hizmet anlayışıyla Castrol’ün üst düzey ürün ve çözümlerini müşterilerimize ulaştırarak memnuniyetlerini uzun yıllar boyunca sürdürmeyi hedefliyoruz” dedi.

Bosch Mobilite Satış Sonrası Çözümler Türkiye ve Ortadoğu Bölge Direktörü Arda Arslan da dünyada asırlık deneyim ve uzmanlığa sahip Bosch Car Service zincirinin Türkiye’de her geçen gün büyüdüğünü belirterek, “Türkiye’nin dört bir yanındaki Bosch Car Service’ler, araç sürücülerine, marka bağımsız geniş ve yüksel kaliteli bir hizmet sunuyor. Bu hizmetimizde müşteri odaklı markalarla iş birliği yapmaya büyük özen gösteriyoruz. Bu kapsamda 2018 yılından bu yana servislerimizde Castrol madeni yağlarını kullanıyoruz. Araç sürücülerinden aldığımız geri bildirimler ve müşteri memnuniyetindeki artıştan dolayı mutluyuz. Verimli ve başarılı iş birliğimizin daha uzun yıllar boyunca devam edeceğine inanıyoruz” diyerek, iş birliklerinin önemini vurguladı.

TÜRK TELEKOM, TÜRKİYE'Yİ YARININ TEKNOLOJİSİNE HAZIRLIYOR TÜRK TELEKOM, TÜRKİYE'Yİ YARININ TEKNOLOJİSİNE HAZIRLIYOR

CASTROL HAKKINDA

Madeni yağ teknolojisinin ve yeniliğin öncüsü Castrol, dünyada 125 yıldır, Türkiye’de de 67 yıldır faaliyet göstererek zorlu şartlar altında yüksek performans sağlayan, ileri teknolojiye sahip yağlar geliştiriyor.

5 kıtada ve 140 ülkede yer alan Castrol, Türkiye’deki İstanbul merkez ofisinden 10 ülkenin yönetimini yapıyor. Castrol MAGNATEC, Castrol EDGE, Castrol VECTON, Castrol CRB Turbomax ve Castrol POWER1 markaları ile öne çıkan kurum, rotomobil, ticari araç ve motosikletler için ürettiği yağlara ek olarak endüstri, deniz, hava ve enerji sektörlerine de madeni yağ üretiyor.

Dünyanın önde gelen araç üreticileri ile ortak mühendislik çalışmaları yürüterek lider araç markalarının orjinal dolum yağı olan Castrol’ün Avrupa ve Afrika’daki 8 üretim tesisinden biri Gemlik’te yer alıyor ve burada üretilen madeni yağlar 24 ülkeye ihraç ediliyor.

Karada, havada, denizde ve hatta uzayda yakalanan teknolojik başarıların merkezinde yer alan yağlar üreten Castrol, 21 kez Dünya Kara Hız Rekoru’nun kırılmasında da rol almıştır. NASA 1960’lardan beri tercih ettiği Castrol teknolojisine, Mars’a 2020 yılında gönderdiği Perseverance Rover aracında da yer vermektedir.

Twitter: @CastrolTurkiye

Instagram: @castrolturkiye

BOSCH MOBILITY AFTERMARKET (BOSCH MOBİLİTE SATIŞ SONRASI) HAKKINDA

Bosch Mobility Aftermarket (MA), dünya genelindeki yedek parça ve tamir atölyelerine eksiksiz bir teşhis ve tamir atölyesi ekipmanları yelpazesi sunuyor. Ayrıca binek otomobiller ve ticari araçlar için bünyesinde yeni ve değiştirme parçalarından tamir çözümlerine kadar geniş bir yedek parça yelpazesi bulunduruyor. Ürün portföyü, Bosch orijinal ekipmanı olarak üretilen ürünleri, şirket içerisinde geliştirilen ve satış sonrası için özel olarak üretilen ürünleri ve hizmetleri içerirken, yaklaşık 16.000 çalışanı ve ayrıca global lojistik ağıyla yedek parçaların müşterilere hızlı ve zamanında ulaşmasını sağlıyor. MA, test ve tamir atölyesi teknolojisi, teşhis yazılımı, servis eğitimi ve bilgi servisleri de sunuyor. Buna ek olarak iş kolu, yaklaşık 15.000 adet servisle dünyanın en büyük bağımsız tamir atölyesi zincirlerinden biri olan ‘Bosch Service’ ile franchise operasyonlarından da sorumlu bulunuyor. Ayrıca MA, Bosch Classic ile klasik otomobil sahiplerine geniş bir yedek parça ve hizmet yelpazesiyle destek veriyor.

 

ADVERTORIAL YAYIN

Kaynak: anka