CHP Samandağ Belediye Başkan Adayı Süleyman Bedir Abacı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları seçim çalışmaları kapsamında gazetemizi ziyaret etti.
Belediye Başkan adayı Abacı’ya ziyareti sırasında CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, CHP Samandağ Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Reyhanoğulları eşlik etti.
Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Samandağ Belediye Başkan Adayı Abacı, adaylıklarının yeni açıklandığını vurgulayarak projeleriyle ilgili     
 gelecek günlerde bir lansman toplantısıyla bunu halka da duyuracaklarını ifade etti. Hedeflerinin Samandağ’ı herkes için güvenli, herkes için rahat, herkes için huzurlu bir yer haline getirmek olduğunu sözlerine ekledi.
Basının, halkın ve haklının sesini duyurma noktasında önemli bir mihenk taşı olduğunu ve basın mensuplarının gazetelerinde yapacağı olumlu ve olumsuz her eleştirisini dikkatle takip edeceklerini ifade ederek Gazetemiz basın emekçilerine çalışmalarında başarılar diledi.
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Nezahat Fırıncıoğulları, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar dileyerek, basın mensupları olarak bugün olduğu gibi Samandağ’ın ve halkımızın yararına olacak her işte her emek harcayanın yanında, halkın çıkarlarına ters düşen ve yapılacak her olumsuzluğun karşısında olmaya devam edeceklerini ifade etti.
ABACI, ÇALIŞMALARINA ESNAF ZİYARETLERİYLE BAŞLADI
CHP Samandağ Belediye Başkan Adayı Süleyman Bedir Abacı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları gün boyu seçim çalışmaları kapsamında çeşitli temaslarda bulundu.
İlk olarak Samandağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası ev sahipliğinde, oda başkanlarıyla bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Abacı ve meclis üyeleri, Samandağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Refik Gümüşoğlu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Terzi, Bakkallar Odası Başkanı Necdet Arslan, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nadir Açıkgöz, Terziler Odası Başkanı Ali Doğru ve Oda üyelerini ziyaret ederek sorunlarını ve çözüm önerilerini konuştu.
Ardından Abacı ve beraberindekiler, Ziraat Odası Başkanı Selim Kamacı'yı, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sait Kahiloğulları ve yönetimini ziyaret etti.
Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifini ziyaret eden CHP Samandağ Belediye Başkan Adayı Süleyman Bedir Abacı, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada “Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Sayın Mahmut Hocaoğlu ve sanayi sitesi esnafıyla bir araya geldik. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Güzel Samandağ’ımızın mücadeleci ve dirençli insanları 6 Şubat depreminden çok yara aldık. Sıkıntılar var, biliyoruz. Hep beraber çözeceğiz.” İfadelerini kullandı.
Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları