DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü ile sportif faaliyetleri destekleyen Dicle Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi (DEPSAŞ) 3 Aralık Dünya Bedensel Engelliler Günü’ne özel bir video yayınladı. DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü sporcularından Dünya Bilek Güreşi Şampiyonu Gökhan Seven’in hayat hikayesine yer verilen videoda, başarıya ulaşmada hiçbir engelin set oluşturamayacağı vurgulandı. 

Perakende elektrik satış şirketi DEPSAŞ Enerji, sportif faaliyetlere olan desteğini sürdürüyor. Şirket, Güney Doğu Anadolu Bölgesi’nde başarılı sporcular yetiştiren DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü’ne sunduğu destekle aralarında bedensel engelli sporcuların ve ampute takımların da bulunduğu 24 dalda bin 600 sporcunun başarısına katkı sağlıyor. DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, Avrupa ve Dünya şampiyonalarında ay yıldızlı bayrağı göndere çektirmeye devam ediyor. 

DEPSAŞ Enerji, 3 Aralık Dünya Bedensel Engelliler Günü’nde özel yayınladığı videoda, DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü sporcularından Dünya Bilek Güreşi Şampiyonu Gökhan Seven’in hayat hikayesine yer verdi. Sosyal medya kanallarında yayınlanan videoda Gökhan Seven, bedensel engellerin spor başta olmak üzere hayallere ulaşmada bir set olarak görüldüğü, ancak kişinin kendi çabalarının bu seti yıkmak için anahtar olduğunu vurguladı. Videonun çekimleri ECOGRPRAHIE Film tarafından yapıldı. 

BİLEK GÜREŞİNDE ŞAMPİYONLUKLARA DOYMADI 

Bebeklik döneminde geçirdiği ateşli hastalık sonucunda tekerlekli sandalye ile yaşamak zorunda kalan Gökhan Seven, elde ettiği başarılarla paralimpik sporculara örnek olmaya devam ediyor. Bilek güreşi dalında adını Türkiye’den dünyaya duyuran başarılı sporcu, kariyeri boyunca her iki kolda birçok başarı elde etti. 13 dünya, 12 Avrupa ve 2 Asya şampiyonluğu ile çeşitli sıkletlerde zirvede yer alan Seven, Riyad’da düzenlenen şampiyonada, sol kolda Gürcü rakibini ve sağ kolda Kazak rakibini mağlup ederek iki altın madalya kazanma başarısını gösterdi. 

GENÇLERE VE BEDENSEL ENGELLİ SPORCULARA BÜYÜK DESTEK VERİYOR  

Hizmet bölgesine değer katan çalışmalarının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettiren DEPSAŞ Enerji, GAP Gençlik Spor Kulübü’nü devraldı. Sportif faaliyetlerine DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü adıyla devam eden kulüp, yeni adıyla da başarılarıyla anılmaya devam ediyor. Moldova’da düzenlenen Avrupa ve Kazakistan’da düzenlenen dünya şampiyonalarından toplam 25 madalya ile dönen kulüp, ampute futbol, hentbol ve voleybol dallarında 1. Lig’de mücadele ediyor. Devir sürecinin ardından başarı grafiğindeki ivmeyi arttıran kulüp, faaliyet gösterdiği 1600 sporcuyla 24 branşta başarı eğrisini yükseltmek için çalışmalarına devam ediyor.  

DEPSAŞ Enerji, görevli tedarik şirketi statüsü ile Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak’ta 2,2 milyon aboneye elektrik perakende satış hizmeti veriyor. Şirket, ayrıca görevli tedarik şirketi lisansı uyarınca ülke çapındaki serbest tüketicilere de toptan ve perakende elektrik satışı yapabiliyor. Müşterileri ile olan iletişimini geliştirmek ve müşteri talep ve beklentilerini daha iyi anlayabilmek için 444 69 96 nolu çağrı merkezinde Türkçe, Kürtçe, Arapça ve Zazaca olmak üzere 4 dilde hizmet veren DEPSAŞ Enerji, mobil uygulamalarıyla da abonelerin fiziki kanallara gelmeden başvuru yapabilmelerine, bilgi alabilmelerine ve şirket hizmetlerine kolayca erişebilmelerine olanak tanıyor. DEPSAŞ Enerji, müşteri memnuniyetini yükseltmek ve bölgenin en büyük şirketi olmasından dolayı bölgenin gelişen ihtiyaçlarını dikkate alarak dinamik yatırım planlarıyla bölgenin gelişime katkı sağlamak için faaliyetlerini sürdürüyor.

ADVERTORİAL YAYIN

Kaynak: anka