Savaş Haberleri

Savaş haberleri ve güncel Savaş gelişmeleri, Savaş ile ilgili tüm video, Savaş fotoğrafları ve Savaş haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


Yerel

Hatay Büyükşehir Belediye başkanı olarak girdiği 31 Mart seçimlerinde yeniden seçilme şansı bulamayan eski başkan Lütfü Savaş, veda mesajı yayınladı.

Yerel

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP HBB adayı Lütfü Savaş, Arsuz ilçesinde düzenlenen halk toplantılarında vatandaşlarla bir araya geldi.

Yerel

Seçim çalışmalarına devam eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP HBB adayı Lütfü Savaş, Kırıkhan’da yoğun ilgi ve coşkuyla karşılandı.

Yerel

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 6 Şubat anmasındaki protestoları ‘provokasyon’ olarak nitelendirmiş, yaşananlardan Gökhan Zan’ı sorumlu tutmuştu.

Yerel

HBB Başkanı Lütfü Savaş, 6 Şubat depremini anma sırasında Antakya’da karşı karşıya kaldığı protestolar sonrasında Hatay'da bir basın toplantısı düzenledi.

Yerel

Hatay'da CHP'nin HBB Başkanı Lütfü Savaş'ı yeniden aday göstermesine tepkiler sürerken Gökhan Zan'dan "Ya değişim ya Hatay ittifakı" çıkışı gelmişti.

Yerel

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’da görev yapan gazeteciler ile  bir araya gelerek sorularını yanıtladı. 

Yerel

HBB Başkanı Lütfü Savaş, aralarında Samandağ Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Cebburoğlu’nun da olduğu 15 ilçe Muhtarlar Dernek Başkanlarıyla Bir araya...

Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Lütfü Savaş, yeniden aday gösterilmesi sonrası gelen tepkilere yanıt verdi.    

Yerel

Hatay'da Lütfü Savaş'ın yeniden aday gösterilmesiyle ilgili gelen eleştirilere CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yanıt verdi. 

Yerel

 2023'te dünyada ve Türkiye'de hem siyasi açıdan hem de doğal afet açısından birçok çarpıcı olay meydana geldi.

Yerel

Hatay ekibi, yarıştığı 14 farklı “Modern Türk Mutfağı” kategorilerinde 10 altın, 2 gümüş ve 2 bronz toplamda 14 madalya ile...