İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ NACİOĞLU, YEREL BASIN İLE BULUŞTU

Emniyet Güvenlik Şube Müdürü olarak görevini sürdüren Gökhan Nacioğlu, mevcut görevinin yanında Samandağ İlçe Emniyet Müdürü olarak atandı.
Göreve başlamasının ardından ilçedeki yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Nacioğlu, öncelikli hedeflerini paylaştı.
Nacioğlu, Samandağ'daki güvenlik ve trafik sorunlarını çözmeyi öncelikli hedefleri arasında gördüğünü belirtti. İlçedeki yollarda ışıklandırma ve sinyalizasyon çalışmalarının ivedilikle tamamlanacağını ifade eden Nacioğlu, okul çevrelerinde trafik düzenlemeleri konusunda Hatay Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle koordineli çalışacaklarını söyledi.
Yeni İlçe Emniyet Müdürü, ölümlü trafik kazalarının önüne geçmek ve trafik sorunlarını minimize etmek için tüm önlemleri kararlılıkla uygulayacaklarını vurguladı. İlçe halkının desteğiyle Samandağ'ı daha güvenli ve yaşanabilir bir yer hâline getirmeyi hedeflediğini de sözlerine ekledi.
Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı

Image

CEMRE GAZETESİ
Tel. : (326) 000 000 00 00
GSM : (326) 000 000 00 00
Adres Samandağ / HATAY

HIZLI MENU

HATAY

Hava Durumu Veri Kaynağı: weather forecast Samandag 30 days