(AYDIN)- Kuşadası Belediyesi tarafından kent sakinlerinin çeşitli indirim ve avantajlardan yararlanması için hayata geçirilen Adalı Kart projesi, ilçe sakinlerinin bütçelerine katkı sağlamaya devam ediyor. Kuşadası sakinleri, başvuruların devam eden Adalı Kart ile Belediye'ye ait Arya A.Ş tesislerinde yüzde 30, Halk AdaMarket mağazasında yüzde 20 indirimli alışveriş yapıyor.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık: “Her gününü bayram tadında yaşayan bir kent için durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz” Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık: “Her gününü bayram tadında yaşayan bir kent için durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz”

Adalı Kart uygulaması 5 ayı geride bıraktı. Bu süre zarfında isme özel hazırlanarak ilçedeki ikamet adreslerine teslim edilen Adalı Kart, 20 bin 865 aktif kullanıcıya ulaştı. Kart, alkol ve tütün ürünleri hariç yüzde 30 indirim imkanı sağlayan Arya Turistik Tesislerinde 68 bin 141 kez, yerel tarımsal üretimi desteklemek amacıyla faaliyet gösteren Halk AdaMarket mağazasında ise 1435 kez kullanıldı. Adalı Kart’ın sunduğu indirim ve avantajlardan yararlanan Kuşadalılar, Başkan Ömer Günel’e teşekkür etti.

Kuşadası’nda ikamet eden 18 yaşını doldurmuş ilçe sakinlerinin sahip olabileceği Adalı Kart’ın dağıtım çalışmaları sürerken; başvurular, Adalı Kart Başvuru Merkezi'ne veya 'https://adalikart.com' adresine yapılabiliyor.

Kaynak: anka