(MUĞLA) - Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, belediyenin düzenlediği sabah sporundan yararlanan kadınların davetlisi olarak Yüzme Eğitim Merkezi’ndeki kahvaltı programına katıldı.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün sağlıklı yaşam için kadınlara yönelik düzenlediği ücretsiz sabah sporu, ekim ayından bu yana Yüzme Eğitim Merkezi’nde devam ediyor. Spor eğitmeni Deniz Tünay eşliğinde düzenlenen derslere katılan kadınlar, kursların tamamlanacağı yaz sezonu öncesi bir kahvaltı organize ederek Başkan Ünlü’yü ağırladı.  

Marmaris'in spor için çok elverişli bir kent olduğunu vurgulayan Ünlü, “Yaz, kış yüzebildiğimiz bir coğrafyada yaşıyoruz. Sahil bandında da kilometrelerce yürüyüp, koşabiliriz. Böyle bir memleket gerçekten yok. Bu anlamda yaptığımız şeyleri sürdürebilmemiz için hepimizin Marmaris’e sahip çıkması lazım” dedi.

Bisiklet yollarının daha çok denetlenmesini isteyen bir kursiyerin talebi üzerine Başkan Ünlü, denetimlerin artırılacağını ancak sorunun asıl çözümünün vatandaşların bu konudaki hassasiyeti ve trafikte birbirlerine göstereceği saygıyla sağlanabileceğini belirtti. 

Karadeniz Ereğli Şehir Mezarlığı’nda mevlid programı düzenlendi Karadeniz Ereğli Şehir Mezarlığı’nda mevlid programı düzenlendi

TEMA Vakfı’na fidan bağışı yapan katılımcılar, kahvaltının sonunda Başkan Ünlü’ye sertifika hediye etti. 


Kaynak: anka