Ormana Giriş Yasağı 1 Mayısta Başlıyor Ormana Giriş Yasağı 1 Mayısta Başlıyor

Ak Parti Samandağ İlçe Örgütü, TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’nın katılımıyla Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.
Bayramlaşma Programına; Hatay Milletvekili Yayaman’ın yanı sıra; Ak Parti Samandağ İlçe Başkanı Ahmet Toysal, MHP Samandağ İlçe Başkanı Hikmet Külahlı, Ak Parti Samandağ Belediye Başkan adayı Av. Seyit Ali Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Yaşar, Ak Parti İlçe Yönetimi, muhtarlar ve partililer katıldı.
MHP ilçe Başkanı Külahlı, bayramlaşma programına katılan herkesi selamlayarak, Hatay Büyükşehir Belediye seçimlerinde Cumhur ittifakının gösterdiği başarıdan dolayı emek harcayan herkese teşekkür ederek herkesin bayramını kutladı.
Ak Parti Belediye Başkan Adayı Seyit Ali Aslan, bu kutlu yolda bu zaferi hep birlikte kazandıklarını vurgulayarak, herkesin Ramazan Bayramını Kutladı.
İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Meriç Bolatoğlu, herkesi selamlayarak “ Hatay Büyükşehir Belediye seçimlerini bizim kazanacağımıza çok inandık, özellikle kadın kolları olarak kazanacağımıza inancımız tamdı. Gece gündüz demeden çalıştık ve sonunda başardık. Bu seçimin kazanılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hepinizin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum. Nice mutlu huzurlu bayramlar diliyorum.” dedi.
Ak Parti Samandağ ilçe Başkanı Toysal, konuşmasında “Bildiğiniz üzere 31 Mart’ta bir seçim geçirdik. Buradan bütün Samandağ halkına şükranlarımı sunuyorum, teşekkür ediyorum. Verdikleri destekleri bizim için değerlidir, önemlidir. Şuradan şu sözü vermek istiyorum, Samandağ halkımızın verdikleri oylar bizim için çok değerli ve kıymetlidir.

Biz bunu karşılığında hizmetlerle, hizmet yaparak yerine getireceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın, ayrımız gayrımız olmadan sonuna kadar mücadelemizi yaparak Samandağ’ımıza getirebileceğimiz bütün hizmetleri getireceğiz. Reyhanlı’ da ne yapılırsa Samandağ’ da o yapılacak. İskenderun’da  ne yapılırsa Samandağ’ da o yapılacak. Hatta daha fazla şey yapılacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Mehmet Öztürk başkanımıza. ‘Hizmete Samandağ’dan başlayacak demesi bizim için çok kıymetlidir.” dedi.
Çifte bayram yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Yayman “ Hatay’ın çifte bayramı kutlu olsun Bu. Samandağ’ımıza teşekkür ediyoruz. Onların kararına saygı duyuyoruz. Samandağ’ımıza tek bir derdimiz vardı Samandağ’ın sorunlarını çözmek.  Biz Samandağ’ı Allah için seviyoruz. Samandağ halkına oy verse de vermese de seviyoruz.  Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ü aradın dedi ki “Cumhurbaşkanımızın bize talimatı var. Hizmete önce Samandağ'dan başlayacaksınız”
Bizim en büyük gücümüz birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimizdir. AK Parti teşkilatları; sevgi, birlik ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı, samimiyet ve fedakarlığın zirve yaptığı yerlerdir.” dedi.
Foto-Haber: Nezahat Fırıncıoğulları
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları