Yayman Haberleri

Yayman haberleri ve güncel Yayman gelişmeleri, Yayman ile ilgili tüm video, Yayman fotoğrafları ve Yayman haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


Yerel

Yayman, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Hataylı çiftçilerin sorunlarını           ve taleplerini Bakan Yumaklı’ya ilettiklerini söyledi.

Yerel

Milletvekili Yayman HaberTürk TV’de Fevzi Çakır’ın sunduğu Türkiye’nin Nabzı programında Türkiye ve dünya gündemini yorumladı.

Yerel

Ak Parti Samandağ İlçe Örgütü, Milletvekili Hüseyin Yayman’nın katılımıyla Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Yerel

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay’da elde edilen seçim başarısının tüm Hatay’ın başarısı...

Yerel

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, depremzede Hataylı pamuk çiftçisine destekleme müjdesi verdi.

Yerel

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri"...

Yerel

TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Amanos Tüneli’nin ihalesinin gerçekleştirildiğini duyurdu.

Yerel

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, meslektaşları olan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler...

Yerel

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, bir televizyon kanalının canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Yerel

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, TikTok başta olmak üzere sosyal medya platformlarına yönelik yeni kuralların getirileceğini açıkladı. 

Yerel

 TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Komisyonun, TikTok temsilcileriyle bir araya geleceğini ifade etti.