“Ranta, Talana İzin Vermeyeceğiz” “Ranta, Talana İzin Vermeyeceğiz”

Basın İlan Kurumu(BİK) Adana Bölge Müdürü Dr. Çetin Oranlı ve Şube Personeli Celil Yapar10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü” dolayısıyla Gazetemizi ziyaret etti.
Depremin en fazla etkilediği ilçelerden biri olan Samandağ’ da Basın İlan Kurumuna bağlı gazetelerin basın emekçileriyle bir araya gelen BİK Adana Bölge Müdürü Dr. Oranlı ve Şube Personeli Yapar, gazetecilerin günlerini kutladı.
Deprem felaketini gazetelerin üzerinde yarattığı etkilerinin konuşulduğu sohbet havasında gerçekleşen ziyarette BİK Adana Bölge Müdürü Dr. Oranlı, 6 Şubat’ta meydana gelen ve Asrın Felaketi olarak nitelendirilen depremde Hatay’ın çok ağır bir yıkımla karşı karşıya kaldığını belirtti.
Oranlı, konuşmasında “Depremde vefat eden başta basın mensuplarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine sabır, yaralılara da acil şifalar diliyorum.” dedi.
Oranlı, ziyarette yaptığı açıklamada “Deprem felaketinin ardından daha da zorlaşan koşullara rağmen mesleğini yapmaya çalışan basın mensuplarımızın her daim yanında olduğumuzu hissettirmek adına Gazetecilerin bu özel gününde, onları ziyaret etmek istedik. 
Gazetecilik mesleğinin zor şartlar altında yapıldığını yakından bilen biri olarak bu mesleğin ayakta durması en büyük temennimiz. Bu anlamda kısa süre içerisinde Hatay basınının toparlandığını görmek bizleri çok memnun etti. Bizler Basın İlan Kurumu olarak elimizden gelen her türlü fedakarlığı yapmaya çalışıyoruz. Gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.
Cemre Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yusuf Aslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Basın İlan Kurumu(BİK) Adana Bölge Müdürümüz Sayın Dr. Çetin Oranlı ve Şube Personeli Sayın Celil Yapar’ın bizleri ziyareti çok anlamlı. Kendilerini gazetemizde ağırlamaktan büyük bir mutluluk ve onur duyduk. Ziyaretleri dolayısıyla kendilerine tüm emekçilerimiz adına teşekkür ederiz.” dedi. 
Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları