Görev Yerini Değiştiren  Öğretmenlere Geri Dönüş Hakkı Görev Yerini Değiştiren Öğretmenlere Geri Dönüş Hakkı

İyi Parti Samandağ Belediye Başkan Adayı Av. Elanur Gülşan ve meclis üyeleri adayları seçim çalışmalarına devam ediyor. 
Gülşan, bir Samandağlı olarak sorunların ne olduğunu çok iyi bildiğini, yetki yerilirse tüm sorunları ortadan kaldıracaklarını ifade etti. 
 Gülşan açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi. 
 “İYİ’ler Daima Kazanır” şiarı ile çıktığımız bu yolda temel ve sosyal belediyeciliğe önem vererek Samandağ’ı yeniden inşa etmeye geliyoruz; Samandağ’a kadın eli değmeli. 
Samandağ’ın bir vatandaşı olarak sorunlarınızın ne olduğunu, depremden önce depremden sonra Samandağ’ın bitmeyen sorunlarının ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Buraya bir vaat ile gelmedim sizin olan hizmeti sizlere vermek için geldim. Burası bizim burası hepimizin burası yaşadığımız yer insan önce kendi evinden başlamalı . Ben ve benim meclis adaylarım sizin olanı size vermeye geldik . Bizler aday olmadan önce de kendi vatandaşlarımıza canla başla hizmet ettik yetki yerilirse tüm sorunların ortadan kalkacağı, çalışan, sosyal bir belediyecilik ile karşınızda olacağız. Biz birlikte varız birlikte olmaya devam edeceğiz ve ben şartlar ne olursa olsun hizmetime devam edeceğim.  Benim meclis üyelerim sizlerin birer temsilcisi siz varsanız biz varız ve tüm imkanları sizin olanları size vermek için hizmet edeceğiz. 
Temiz güzel bir çevre düzgün yollar nefes alacak yaşam yerleri ve daha niceleri  bu zaman kadar eksik kalanların hepsi sizin var olan hakkınız bizde  hakkınız için canla başla çalışacağız. 
Avukat Elanur Gülşan açıklamalarına şöyle devam etti ;
Değerli meclis üyesi adaylarımızla birlikte öncelikle esnafımızı ayağa kaldırmak için , depremde işyerleri yıkılan esnafımıza belediye çarşıları kurmak için geliyoruz.
Depremin üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen depremde evi yıkılan ve konteyner kentlerde yaşamaya mahkum edilen, çok zor şartlar altında çocuklarını okutmaya çalışan çocuklarına iyi bir gelecek kurmaya çalışan ailelerimize anaokuldan ortaokula kadar kırtasiye, kitap ulaşım gibi bütün eğitim giderlerin, üniversite sınavına hazırlanan gençlerimizin hazırlık kurslarını  karşılamak için geliyoruz.
Şiddet gören yalnız kalan sokağa atılan kadınlarımıza şevkat evleri kurmak için geliyoruz.
Tüm halkımızın yararlanacağı içinde otel, restaurant, yüzme havuzu , çocuk oyun alanlarının olacağı sosyal tesisler kurmak için geliyoruz.
Çocuklarımız ve gençlerimizin yararlanacağı içinde futbol , basketbol,  voleybol  karate gibi her branştan spor dallarının yer alacağı gençlik merkezleri kurmak için geliyoruz.
Belediye konservatuarı , belediye tiyatroları kurmak için geliyoruz.
Çifçilerimizin daha az maliyetle daha kaliteli mahsul çıkarması için gübre, zirai ilaç mazot desteğinde bulunmaya geliyoruz.
Sokaklarda başıboş bırakılan, aç bırakılan can dostlarımıza her mahallede yaşam alanları kurmaya geliyoruz. Samandağ’ımıza hayvanat bahçesi kurmaya geliyoruz.
Yeni doğum yapmış çalışan annelerimiz için bebek bakım merkezleri kurarak bebeklere 3 yaşına kadar bakmaya geliyoruz.
Yaşlı ve engellilerimiz için evde bakım hizmeti kurarak günlük temel ihtiyaçlarını karşılamak için geliyoruz.
Samandağ’a kadın eli değmeli diyoruz ve tüm projelerimizde sadece kadın istihdamı sağlayacağız.
Teşekkürler dostlarım, teşekkürler Samandağ’ın güzel insanları, bana ve yol arkadaşlarıma vereceğiniz desteğe şimdiden teşekkürler.” dedi
              Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları