İlçemizin kötü durumda olan özellikle ara sokaklardaki yollarıyla ilgili Samandağ Belediyesi ilçemizde yol seferberliği başlattığını duyurdu.
Yapılan duyuruda yol seferberliğine ilçemiz merkez 4 mahalle Cumhuriyet, Çiğdede, Deniz ve Yeni Mahallelerinde bulunan ara sokaklarda başlatıldığı ifade edildi.                    
 Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz; başlatılan seferberlikle ilgili açıklamasında, daha önce ifade ettikleri “42 mahallemizde bozuk tek bir yol kalmayacak” sözüne vurgu yaptı. 
Samandağ Belediyesinden yol yapım çalışmalarıyla ile ilgili verilen bilgide şu ifadelere yer verdi: Geçtiğimiz günlerde ihale süreci tamamlanan ve yapımına hız kesmeden başlanan 220.000 m2’ lik parke taşı kaplama işi ilk etap çalışmaları Çiğdede Mahallesi Sofular Sokak ve Mezarlık çevresi, Cumhuriyet Mahallesi 39. Sokak ve 148. Sokak, Deniz Mahallesi Ali Can Sokak, Yeni Mahalle 21. Sokak’ta başladı. 
Samandağ Belediyesi Beton Asfalt serim çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Çiğdede Mahallesi Gaziler Sokak, Hadim Sokak (Eren Ekmek Fabrikası civarı) ile Yeni Mahalle Ali Terzi Sokak'ta beton asfalt serim çalışmaları devam ediyor.
Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz Sosyal Medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, konuyla ilgili “Daha güzel, daha yaşanabilir bir Samandağ’ı birlikte inşa ediyoruz.
42 Mahallemizde bozuk olan tek bir yolumuz kalmayacak demiştik. İhale sürecini tamamladığımız ve Çiğdede Mahallesi Sofular Sokak ve Mezarlık çevresi, Cumhuriyet Mahallesi 39. Sokak ve 148. Sokak, Deniz Mahallesi Ali Can Sokak, Yeni Mahalle 21. Sokak’ta ilk etabına başladığımız toplam 220.000 m2'lik parke taşı kaplama işi kapsamındaki çalışmalarımızı ve Çiğdede Mahallesi Gaziler Sokak, Hadim Sokak (Eren Ekmek Fabrikası civarı) ile Yeni Mahalle Ali Terzi Sokak'ta yapımına devam ettiğimiz beton asfalt serim çalışmalarımızı yerinde inceledim.
Vazifemiz Samandağ’a hizmet, Gücümüz millet… Tüm halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim