“Yapı Denetim Firmaları El Altından 10 Kat Fazla Para Alıyor!” “Yapı Denetim Firmaları El Altından 10 Kat Fazla Para Alıyor!”

İlçemiz Samandağ’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makam koltuklarına çocuklar oturdu.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Samandağ’da öğrenciler belediye başkanlığı, kaymakamlığın ve Cumhuriyet Başsavcılığı makam koltuklarına oturarak ilk talimatlarını verdi.            Samandağ İlçe Koordinatör Kaymakamı İbrahim Ergin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamında Mühendis Suphi Güzey İlkokulu 4. sınıfı öğrencileri Zehra Çay, Merve Deniz ve Zühre Akarpınar’ı konuk etti.
Koordinatör Kaymakam Erginer’i ziyaretleri sırasında öğrencilere Mühendis Suphi Güzey İlkokulu Müdürü  Enver Sahillioğluları ve okul Öğretmeni Emine Eser Çevik eşlik etti.
Temsili Kaymakam Konteyner Kentler ve İlçemizde yapılan son çalışmalar halkında bilgiler aldı. Temsili devir teslim töreninde Koordinatör Kaymakamımız Ergin, çocuklara hediye verdi.
BAŞKAN KARAÇAY, KOLTUĞUNU FAHLIOĞULLARINA DEVRETTİ
Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile koltuğunu bir günlüğüne Deniz Fahlıoğulları'na bıraktı.
Başkan Emrah Karaçay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleşen temsili başkanlık devir-teslim töreninde Samandağ Atatürk Ortaokulu 5. sınıfı öğrencilerinden Deniz Fahlıoğulları'na başkanlığı devretti.
Devir Teslim Törenine Samandağ Atatürk Ortaokulu Müdürü Yusuf Olgun, Temsili Başkan Deniz Fahlıoğulları' nın annesi Hülya Fahlıoğulları ve babası Birol Fahlıoğulları da katıldı.
GÜLDEREN, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA DEVRETTİ
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Adem Nural İlkokulu öğrencileri Samandağ Cumhuriyet Başsavcılığını Ziyaret etti. 
Adem Nural İlkokulu öğrencileri Heba Neşe, Hıdır Nural, Beril Alya Akıncı İle Okul Müdürü Muhammed Ateş, Öğretmen Günay Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Samandağ Cumhuriyet Başsavcı Mehmet Onurkan Gülderen’i ziyaret etti. Öğrenciler Adliye hakkında bilgi aldı, duruşma salonu ve Cumhuriyet Başsavcılığı Makamında görev aldı. 
Makamını öğrencilere devreden Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Onurkan Gülderen, ziyarette yaptığı açıklamada “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çeşitli etkinliklerle kutluyoruz. Bu etkinlikler kapsamında Adliyemizi ziyaretiniz bizleri mutlu etti, hoş geldiniz. Çocuklarımız Türkiye Cumhuriyetimizin geleceği ve bu öngörü ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk bugünü geleceğimiz olan çocuklarımıza armağan etmiş ki farkındalığı bir kez daha bizlerin dikkatine çekmiştir. Bugün Cumhuriyet Başsavcılığı makamını sevgili çocuklarımıza devrediyorum. Hukuk devleti sınırlarında adil davranmak ve Türkiye Cumhuriyeti Anayasasını, Kanunlarını uygulamak sizlerin en önemli göreviniz. Bu bilinçle görevinizi en iyi şekilde yerine getireceğinizden kuşkum yok. Bu bayramda adliyemizi ziyaret ederek görevimizi gönül rahatlığı ile çocuklarımıza devretmemizi ve bu mutluluğu paylaşmamızı sağladığınız için değerli öğrencilerimize, öğretmenimize ve okul müdürümüze teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları