Afad Haberleri

afad haberleri ve güncel afad gelişmeleri, afad ile ilgili tüm video, afad fotoğrafları ve afad haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


Yerel

Hatay Valiliği, il genelinde etkili olan sağanak nedeniyle kriz masası oluşturulduğunu bildirdi.

Yerel

İlçemiz Avukatlarından Güney Cuma Can “Hak Sahipliği Ek Süre Hakkında” yayınlanan duyuruyu paylaşarak önemli uyarılarda bulundu.

GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'da AFAD Başkanlığı'nda 6 Şubat depreminin bilançosu ve yapılan çalışmalara ilişkin basın toplantısı düzenledi.

YURT HABERLER

Çankaya Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi, olası afet sırasında neler yapılması gerektiği konusunda AFAD tarafından ilk eğitimini aldı.

GÜNDEM

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde, saat 01.15’te, 15.03 derinlikte, 4.3 büyüklüğünde deprem oldu.

GÜNDEM

AFAD, Gemlik Körfezi’nde meydana gelen 5.1  ve 4.5 büyüklüğündeki depremlerin ardından; “ An itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır" dedi.

GÜNDEM

AFAD, bugün saat 10.42'de Marmara Denizi Gemlik Körfezi açıklarında 8,98 kilometre derinlikte ve 5,1 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu.

Yerel

Samandağ Kaymakamlığı orta hasarlı bina sahiplerini ilgilendiren AFAD Genelgesi ile ilgili duyuru yayımladı.

Yerel

Depremin ardından o süreçte yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı yapılara depremzede vatandaşların eşyalarını tahliye etmek maksadıyla girmesi de yasaklandı.

Yerel

Depremzedelerin yaşadığı ekonomik zorlukların üstesinden gelmesi için başlatılan uygulamalardan biri de AFAD- Kızılay Esen Kart.

Yerel

Basın İlan Kurumu’nun Antakya’da depremden zarar gören gazetelere yaptığı yardım törenle teslim edildi.