Mehmet Öntürk Haberleri

Mehmet Öntürk haberleri ve güncel Mehmet Öntürk gelişmeleri, Mehmet Öntürk ile ilgili tüm video, Mehmet Öntürk fotoğrafları ve Mehmet Öntürk haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hatay’da HBB Başkanı Mehmet Öntürk’ü ziyaret etti ve incelemelerde bulundu.

Yerel

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, kendi kadrosunu oluşturma adına 17 daire başkanını görevden aldı.

Yerel

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Kırıkhan’da Kaymakamlığının ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programında ‘tefeciden borç alınmış’ iddiasında bulunmuştu.

Yerel

Yerel Seçimler sonrası Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi ilk Toplantısını HBB Başkanı Mehmet Öntürk başkanlığında gerçekleştirdi.

Yerel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Antakya EXPO yerleşkesinde bulunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’e ziyarette bulundu.

Yerel

Cumhur İttifakı HBB Başkan Adayı Mehmet Öntürk, baba ocağı Kırıkhan’da hemşehrilerine seslenerek 31 Mart’ta fire vermeden evlatlarının yanında olmalarını istedi.

Yerel

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Öntürk ile Erzin Seçim Koordinasyon...

Yerel

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürüyor.

Yerel

Cumhur İttifakı HBB Başkan Adayı Mehmet Öntürk, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Antakya ve İskenderun’da il ve İlçe kadın teşkilatlarınca...

Yerel

Ak Parti'nin HBB Adayı Mehmet Öntürk, hafta sonunda gerçekleştirdiği ve hizmetlerini anlattığı toplantıda yapamayacağı hizmetlerin sözünü vermeyeceğini söyledi.

Yerel

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Öntürk, Hassa seçim ofisi açılışında vatandaşlara seslendi.

Yerel

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, birlik ve beraberlik içinde Hatay’da umutları yeniden yeşerteceklerini kaydetti.