Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel 6 Şubat depreminin yıldönümünde Hatay’a geliyor.
6 Şubat anma ve anımsatma gününde Hatay’a gelecek CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve beraberindeki heyetin programı da belli oldu. CHP örgütü 6 Şubat Salı günü sabah 04.17 saatinde Antakya Köprübaşı mevkiinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki, İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve vatandaşların katılımıyla 6 Şubat felaketinde kaybettiğimiz vatandaşların anısına anma programı düzenleyecek. Programın başlangıcı 04.17’de saygı duruşu ardından Dini Liderlerin dualarıyla devam edecek program kaybettiğimiz vatandaşlar için Asi nehrine temsili karanfil bırakılmasıyla sona erecek. Gün içinde ise devam edecek program saat 10.00’da Hatay Kırıkhan Endüstri Meslek Lisesinin temel atama töreni ile başlayacak 4.17 Hatay anma programına CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki, İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt katılımıyla gerçekleştirilecek.

Kara: Tahkimatlar İşe Yaramadı Kara: Tahkimatlar İşe Yaramadı

Daha sonra Kiptaş tarafından yapılan geçici barınma alanında ziyaret edip barınma alanında ikamet eden depremzedelerle buluşacaklar. Programın devamında Narlıca mahallesinde depremde vefat eden vatandaşların kabrini ziyaret edip dua edecekler.
Programın son kısmın da ise Samandağ ilçesinde bulunun Hz. Hızır Türbesini ziyaret edip orada bulunan vatandaşlarla bir araya gelecek.
Foto-Haber: Nezahat Fırıncıoğulları
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları