“TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Programı” kapsamında desteklenen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Teknouzay Bilim Şenliği”, Samandağ’da başladı. 
Hatay Büyükşehir Belediyesi, Samandağ Belediyesi, Mustafa Kemal Üniversitesi, İskenderun Teknik Üniversitesi'nin destekleri ile 9-11 Eylül 2021 tarihleri arasında Samandağ Kültür Merkezi ev sahipliğinde gerçekleşecek olan  ‘Teknouzay Bilim Şenliği” Samandağ Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programla başladı. 
“TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Programı” kapsamında desteklenen “Teknouzay Bilim Şenliği” açılış programına Hatay Büyükşehir Belediye Başkanvekili Adnan Özkaya, Samandağ Kaymakamı Murat Kütük, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Tahsin Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, çok sayıda öğrenci, öğretmen ve gönüllü katılım gösterdi.  
Açılış konuşmalarının ardından atölyelerin bulunduğu stantların açılış kurdelesi kesildi. Atölyelerin bulunduğu alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkan Yardımcımız Tahsin Demir, stantlarda sergilenen materyaller hakkında öğrencilerden bilgiler aldı.
 

Editör: TE Bilişim