Hatay Valisi Rahmi Doğan,  30 Ağustos Zafer Bayramı  dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Vali Doğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Aziz milletimizin ve onun bağrından çıkmış şanlı ordumuzun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde zaferle sonuçlandırıldığı, her aşamasında vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferi’nin 100. Yıldönümünü kutlamanın milletçe gurur ve coşkusunu yaşamaktayız.
 30 Ağustos; zulme, işgale, esarete karşı Türk milletinin topyekûn haykırışı, birlik ve beraberliğimizin önünde hiçbir gücün duramayacağının ispatı, özgürlük ve bağımsızlık yolundaki inanç, irade ve kararlılığın göstergesi ile Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolun mihenk taşıdır.
Bu şanlı zaferle Türk milleti, şehit kanlarıyla sulanan kutsal vatan toprağında asla boyunduruk altında yaşamayı kabul etmeyeceğini göstermiş, 1071 Malazgirt’te bize yurt kılınan bu aziz toprakların ezeli ve ebedi olarak Türk yurdu olduğunu bir kez daha tescil etmiştir.
Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimiz ve kahraman ordumuzun tüm mensuplarının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranlar anıyoruz.”
Foto-Haber:Uğur Hüzmeli

Editör: TE Bilişim