İlçemizde yaklaşık 30 yıldır hafriyat ve nakliyat sektöründe hizmet veren Filiz Hafriyat ve Nakliyat firması yeni işkolunda Filiz Ticaret adıyla hizmete girdi.
İlçemiz Atatürk Mahallesi 45. Sokak yeni Pazar yeri civarında hizmet vermeye başlayan Filiz Ticaret kömür, odun ve katı yakacak ihtiyacında Samandağ halkına en uygun olanakları sunmayı amaçlıyor.
Filiz Ticaret sahibi Abdurrahman Filiz,  firma olarak artan kömür fiyatları yüzünden vatandaşların mağduriyet yaşamaması için alternatif çözümler ürettiklerini belirtti. 
Filiz, işyeri ile ilgili açıklamasında “Bu yıl Samandağ'dan Arsuz'a 30 yılı aşkın bir zamandır sürdürdüğümüz ve halen devam ettirdiğimiz firmamız Filiz Hafriyat ve Nakliyat’a yeni bir iş kolunu da ekledik. 
Kömür, odun ve katı yakacak satışı yapabileceğimiz Filiz Ticaret adlı işyerimizi açtık. 
Odun ve kömür de yabancı değildik. Bu yıl geçmiş yıllara göre kömür fiyatlarında ciddi bir artış oldu.
Çin kömür yataklarının su basmasından dolayı kömür alımını direkt Rusya'dan yapmak yerine daha uygun olan ülkemizden satın almak istedi bu durum kömür fiyatlarını Türkiye'de tavan yapmasına neden oldu. Bu aşırı yükseliş vatandaşlarımızı olumsuz etkileyerek, zor durumda bıraktı. Biz de bunun bilincinde olarak vatandaşlarımıza ve elimizin uzandığı her yere alternatifler sunuyoruz. Gerek ithal kömür de taksitlendirme yapıyor, gerek yerli kömür, pelet, zeytin çekirdeği, odun ve bunun gibi ürünlerimizde vatandaşın bütçesini sarsmayacak alternatif imkanları sunuyoruz. İlkemiz müşterilerimizin memnuniyetidir ve önümüzdeki yıllarda da bizi tercih etmelerini sağlamaktır. 30 yıllık iş deneyimimizle Samandağ halkına en iyi hizmeti sunma gayretindeyiz. ” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim