Samandağlı hayırsever iş insanı Ali Gümüş, maddi durumu olmayan hastalara derman olmaya devam ediyor.                                
Diyabet  nedeni ile ayak parmağı kesilen, bir gözünün görme yetisini kaybettiği ve  bir ayağı da kesilmek üzere olan Mustafa Damar'ın imdadına Ali Gümüş yetişti.  Zor şartlar altında bir çocuğu ile yaşam mücadelesi veren  Antakya Anayazı sakinlerinden  Mustafa Damar' a yardım eli uzatan Ali Gümüş, Mustafa Damar'ı ummadığı anda yeniden hayata bağladı.
Gerek sağlık gerekse maddi durumunun  kötüleşmeye başlayınca eşinin kendisini terk ettiğini söyleyen Mustafa Damar “ Eşim beni çocuğumla ortada bırakıp gitti.  Şeker hastalığım nedeni ile  ayak parmaklarım kesildi. Bu hastalıktan dolayı bir gözüm görmüyor. Diğer ayağım için tedavi görüyorum. Tedavi sonuç vermez ise ayağımda kesilecek. Sağ olsun  hayırsever işadamı Ali Bey  beni ziyaret etti  ve gerekirse ameliyat masraflarımı karşılayacağını her zaman destek olacağını söyledi. Allah kendisinden razı olsun" dedi.
Tüm masrafları üstleneceğini, eğer gerekiyorsa ameliyat edeceğini belirten Ali Gümüş “Sonsuz olan ahiret hayatında ki durumumuz, dünyada yapacağımız iyilikler veya kötülüklere  bağlıdır. Akıllı olan, ileriyi görebilen bir kimse, bu kısacık ömrümüz de, birazda ahiret hayatını düşünerek hareket eder. Ahirette iyi ve rahat yaşamaya sebep olan iyilikleri yapar. İnsanlara hizmet etmek için çalışır. İnsanlara iyilik etmek, ahirette azaptan kurtulmaya ve Cennet nimetlerinin artmasına sebep olur düşüncesiyle elimden geldiğince imkanlar çerçevesinde insanlığa hizmet etmeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: TE Bilişim