Samandağ Belediyesi, yeşil alanlar, park, refüj, kavşaklarda ve bahçe düzenlemelerinde kullanılacak bitkileri kendi seralarında üretiyor.
Samandağ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yaptığı açıklamada; “ müdürlüğümüze bağlı ekipler rengarenk görüntüleri ve mis kokularıyla ilçemizin sokak ve caddelerini süsleyen çiçek ve ağaçları kendi seralarımızda özenle yetiştirmeye devam ediyoruz.
Üreten belediyecilik ve tasarruf anlayışıyla kurduğumuz seralarda üretilen bitkiler; yeşil alanlar, park, refüj ve kavşaklarda yerlerini alarak ilçemizin görsel güzelliğine güzellik katıyor.” denildi.
Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, her mahalleye bir park sözü kapsamında devam eden çalışmalarda, mahallelere kazandırılan parkların bahçe düzenlemelerinde kullanılan bitkilerin kendi seralarında üretildiğine değinerek “Daha az maliyetle daha çok hizmet üretmek temel hedefimizdir. Yıllardır özlemini duyduğumuz, turizm ilçesi olan Samandağ’ımızı daha yeşil bir görünüme kavuşturmak amacıyla hiç para ödemeden tasarruf yapmak suretiyle kendi fidemizi, kendi çiçeğimizi kendimiz üretiyor, ilçemizi güzelleştiriyoruz.” ifadelerinde bulundu.
Foto-Haber:Uğur Hüzmeli
 

Editör: TE Bilişim