İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi Tarsuslu Market yanında bulunan Boss League VIP Fitness Salonu hizmete girdi.
IFBB (Uluslararası Vücut Geliştirme Federasyonu) Sertifikalı Profesyonel eğitmen Hamdi Şad’ın sahibi olduğu           
 Boss League VIP fitnes salonunda; Fitness, Personel Training(Kişisel Antrenman), Reformer (Aletli Plates), Fight (Mua Thai –Boks- MMA), CrossFit, Plates ve Retro Cafe hizmeti verilecek.
Yaklaşık 10 yıldır yaşam koçluğu hizmeti veren Hamdi Şad, kinesyoloji, fizyoloji, anatomi, endokrin sistem, optimum beslenme ve psikoloji üzerine eğitimler aldığını belirterek “ İşimde uzmanım verdiğim tüm beslenme antrenman ve teknik bilgiler dünya çapında kabul görmüş araştırmaların sonuçlarıdır ve değişim garantisi olan bir hizmet veriyorum.” dedi.
Boss League VIP olarak alanında uzman bir ekiple insanların hedeflerine daha sağlıklı ve daha çabuk ulaşabileceklerini ifade eden Şad, açıklamasında “10 yıllık tecbrümemizden aldığımız güçle Samandağ’a iddalı bir giriş yapıyoruz.  Ve bizden hizmet alacak vatandaşlarımıza diyoruz ki;  aldıkları özel derslerin sonucunda hedefleri olan forma kavuşmamaları durumunda ücretini geri iade ediyoruz. Sizlere vaat ettiğimiz her ne varsa hedeflediğimiz süre içerisinde yepyeni bir sen yaratıyoruz. Saatlere yayılmış ders sistemi sayesinde hem makine beklemeye hem de hoca ile iletişime geçmeme durumuna son veriyoruz. Salonumuzun üst katında yaşamınızda keyifle giyebileceğiniz ürünlerden oluşan bir butik yarattık dilerseniz antrenman sonrası sıcak bir kahve eşliğinde alışveriş yapabilirsiniz.  İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinden ötürü salonumuz gün içerisinde ders sonlarında devamlı dezenfekte edilmektedir. Salonumuzun hijyenik olması ve ter kokusu gibi kötü kokulara maruz kalmamanız için sınırlı kontenjan ile hizmet vermekteyiz. Açılışa özel fiyatlarımız ve bilgi almak için tüm vatandaşlarımızı salonumuza bekleriz.”  ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim