Nefes Almak İstiyorum İnisiyatifi yıllardır görüntüsüyle, Samandağ’ın kalbine saplanmış bir hançer olarak duran, yapıldığı günden bu güne ilçemiz gündeminden düşmeyen Eski Askerlik Şubesi yerinin yeşil alan olması için yapılan itirazların kabul edildiğini duyurdu.
Konuyla ilgili Nefes Almak İstiyorum İnisiyatifi üyesi ve CHP İlçe Yöneticisi Nebil Şat tarafından yapılan paylaşımda “İnisiyatif kurucularımızdan rahmetli Mustafa Yatkın yoldaşımız başta olmak üzere, Abdullah Cabaroğulları, Hayrettin Arıkan, Mişel Atik, Yılmaz Çakmak, Nebil Şat, Ümit Dadük Sağaltıcı, İsmail Emir, Metin Yılmaz, Mehmet Vural, Selim Kamacı, Muhittin Miççoğuları, Murat Oktay, Sinem Kayıkçı, Evgin Dağ, Fuat Terzi, Adem Beyaz, Ferit Diker, Onur Yatkın, Erkan Sağlamtaş, Barış Çağrı Yatkın, Seçkin Yatkın arkadaşlarla beraber yaptığımız itiraz dilekçelerimiz sonuç verdi.
Eski Askerlik Şubesi yerinin yeşil alan olması hususunda Turizm Bakanlığına yaptığımız itirazlar bugün itibarı ile HBB imar komisyonunda kabul edildi. Samandağ Halkına hayırlı olsun. Sıra şimdi Samandağ belediye yönetimi ve başkan Refik Eryılmaz’ın bu köhne binanın yıkılıp bu alanın park olmasını sağlamak olmalıdır. Takipteyiz….” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim