Samandağ Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mahir Cebburoğlu, mahalleler arası futbol turnuvasının dün akşam oynanan protokol maçına muhtarların davet edilmemesine tepki göstererek eleştirdi.
Muhtarlar Derneği Başkanı Cebburoğlu, Mahalleleri kapsayan bir turnuvanın protokol maçına mahalle muhtarlarının belediye tarafından davet edilmesi gerektiğini belirtti.
Cebburoğlu “ Samandağ Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalleler Arası yapılacak bir futbol turnuvasının ilk maçı olan protokol maçına maalesef kıymetli muhtarlarımız davet edilmemiştir. Oysaki bu turnuvanın gerçekleşmesi için bizzat muhtarlarımız mahallelerde takım oluşturma görevini üstlenmişlerdir. Böylesi bir organizasyonda mahallelerin temsilcisi olan muhtarlarımıza Samandağ Belediyesi tarafından özel davet gönderilmeliydi. Sosyal medya üzerinden veya basın yoluyla duyuru yaparak Muhtarlar davet edilmiş olmaz, bu bir eksikliktir. Mahallesinde seçimle göreve gelen ve vatandaşı temsil eden muhtarlarımız Belediye Yönetimi tarafından göz ardı edilmiştir. Yapılan bu davranış Samandağ Belediyesine yakışmamıştır. “ dedi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: TE Bilişim