İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Samandağ Şube Başkanı Mahir Ceburoğlu, ilçemiz sorunlarını görüşmek ve hizmet talep etmek amacıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı ziyaret etti. HBB Genel Sekreteri Nihat Tazeaslan,  Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Ziya Hamitoğulları’nında bulunduğu görüşmede İlçemizin en önemli sorunlarından su sıkıntısı, mezarlık kompleksi sorunu görüşülerek sıcak asfalt,  dereler ve kanalları talebinde bulunduğunu ifade eden Muhtar Ceburoğlu şu ifadelere yer verdi. 
“Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doçent Lütfü Savaş ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Nihat Tazeaslan, Hatay Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı, Sn. Ziya Hamitoğulları ile bir buçuk saat süren toplantımız sonucunda önümüzdeki hafta muhtarlarla bir araya geleceğimizin sözünü aldık ve Samandağ’ın en mühim su sıkıntısına çözüm getirildi.
Ayrıca Samandağ Merkez mezarlarının taşınması konusunda istişarede bulunmak üzere karar kıldık ve her mahalleye sıcak asfalt talebinde bulundum, Samandağ dereler ve kanalları temizleme kararı aldık. Samandağ halkımıza şimdiden hayırlı olsun.”
 

Editör: TE Bilişim