Samandağ Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mahir Cebburoğlu, ilçemizde uyuşturucu kullanımının arttığını belirterek uyarılarda bulundu.
Muhtarlar Derneği Başkanı Cebburoğlu, özellikle mezarlık bölgelerinden elde ettiği enjektörleri paylaştığı fotoğraflarla tehlikenin büyüklüğüne dikkat çekerek, uyuşturucu ile mücadelede daha güçlü bir tavrın ortaya konulması gerektiğini ifade etti. 
Cebburoğlu, açıklamasında  gençlerin topluma kazandırılması için üzerlerine düşen görvi yapmaya hazır olduklarını belirterek “Değerli Samandağlılar; Öncelikle Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. Bayramlarımızı huzur ve mutluluk içerisinde geçirebilmemiz, sevdiklerimizi kaybetmememiz ve bayramı bayram tadında yaşayabilmemiz için çocuklarımıza sahip çıkabilmemiz çok önemli. Son yıllarda maalesef ki uyuşturucu ilçemizde git gide yaygınlaşmaktadır. Sevgili aileler, çocuklarımıza sahip çıkalım ve yanlarında olalım. Aylardır yaptığım çalışmalarda mezarlıklarda paylaşmış olduğum bu resimler tehlikenin ne kadar büyük olduğunu açıkça ortaya koymaktadır. "Gençler" Unutmayın ki uyuşturucu merak ile başlar ölüm ile biter. Her çeşidi ile uyuşturucu birer intihar yoludur. "Gençler" Bağımlılık uyuşturucuya değil ailelerinize olsun. Buradan yetkililere de seslenmek istiyorum reçetesiz enjeksiyon satışları yasaklanmalı ve uyuşturucu ile mücadelede daha güçlü bir tavır ortaya koyulmalıdır. Gençlerimizi topluma kazandırmak adına bizlere ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız. Saygılarımla.” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim