CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, geçtiğimiz Salı günü ilçemizde bir dizi ziyaretlerde bulundu.
CHP Hatay Milletvekili Güzelmansur’a ziyaretleri sırasında CHP İlçe Başkanı Turgay Abacı ve İlçe Yöneticileri, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Duran, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yüksel Berber, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Reyhanoğulları eşlik etti.
CHP Milletvekili Güzelmansur, Samandağ ziyaretinin ilk durağını Kuşalanı Mahallesine gerçekleştirdi. Kuşalanı Mahallesinde Mahalle Muhtarı Cemil Açıkgöz ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Milletvekili Güzelmansur, vatandaşların taleplerini dinleyerek, yapılan hizmetlerle ilgili istişarelerde bulundu.
Kuşalanı Mahalle ziyaretinin ardından Güzelmansur, Samandağ Esnaf Odası ev sahipliğinde oda başkanlarıyla bir araya geldi. Güzelmansur, Esnaf Odası Başkanı Refik Gümüşoğlu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Terzi, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nadir Açıkgöz, Terziler Odası Başkanı Cuma Sahillioğulları ile bir araya gelerek ekonomik kriz ve Covid-19'dan etkilenen esnafımızın sorunlarını dinledi, çözüm önerileriyle ilgili bilgi alıverişi yaparak, yerel ve ülke gündemine ilişkin istişarelerde bulundu.
Milletvekili Güzelmansur, Samandağ’ da ki ziyaretlerine Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanlığına yeniden seçilen Sait Kahiloğulları’ nı tebrik ziyaretiyle devam etti. Güzelmansur, daha sonra sırasıyla; Yeni Mahalle Muhtarı Behcet Deniz, Atatürk Mahallesi Muhtarı Ali Daud’ u ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Millet İttifakı ortağı İyi Parti İlçe Başkanlığı’ nı ziyaret eden Güzelmansur, burada İyi Parti İlçe Başkanı Seyran Ziroğlu ve parti yönetimiyle bir araya geldi. Millet İttifakının ülkenin geleceği ve umudu olduğunu belirten Güzelmansur, Millet Birlikte ülkemizi aydınlık yarınlara kavuşturacaklarını ifade etti. Konukseverliklerinden dolayı ittifak ortağı İyi Parti İlçe Başkanı Ziroğlu ve İlçe yönetimine teşekkür etti.
CHP Hatay Milletvekili Güzelmansur, Samandağ ziyaretinin son ayağını Cumhuriyet Mahallesine gerçekleştirdi. Muhtarlar Derneği Başkanı, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mahir Cebburoğlu ve Mahalle sakinleriyle Mühendis Suphi Güzey taziye evinde bir araya gelen Güzelmansur, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi. Mahallede yapılan ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili istişarede bulundu. CHP Milletvekili Güzelmansur, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada “Samandağ ilçemizde, Oda başkanları, Mahalle Muhtarları ve kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldik. Değerli Oda başkanları, Muhtarlarımız ve kıymetli İlçe halkının taleplerini dinleyerek İlçede yapılacak ve yapılan hizmetlerle ilgili istişarelerde bulunduk. Birlik ve beraberlik içerisinde gönül köprüleri kurarak hizmet edeceğiz, ilgi ve alakaları için Samandağlı hemşehrilerime çok teşekkür ederim.” dedi.
 

Editör: TE Bilişim