Samandağ’ın iki güzide takımı Samandağ Gençlerbirliği ve Samandağspor Süper Amatör Lig Play Off karşılaşmalarında bu hafta son maçlarına çıkacaklar.
 Geçtiğimiz Çarşamba günü Play Off müsabakalarında Gençlerbirliği’nin en güçlü rakibi olan İskenderun Yıldızspor ile oynadığı maçın ardından yaşanan kavga sonucu Yıldızspor’un 11 futbolcusu ceza aldı. 
İlçemizi BAL Liginde temsil edebilmek için büyük bir özveriyle mücadele eden takımlarımızdan maalesef biri üst lige çıkabilecek. Şu durumda            
 ilçemizi BAL liginde temsil edecek en güçlü aday Samandağ Gençlerbirliği takımımız. Gençlerbirliği son maçını İskenderun Meydanspor ile oynarken, Samandağspor takımımız son maçını kardeş takım Gençlerbirliği’nin BAL yolunda en yakın rakibi İskenderun Yıldızspor ile oynayacak. Samandağspor’un oynayacağı maç bu yüzden hayati bir önem taşıyor.
Samandağspor, Yıldızspor karşısında cezalı oyuncuları da göz önünde bulundurduğumuzda maçı alma şansı çok yüksek. Samandağ Halkı bu güne kadar her daim Samandağsporun yanında oldu ve takımına destek verdi. 
Haklı olarak bu güne kadar yanında durduğu Samandağsporun oynayacağı son maçta rakibini zorlayarak BAL Ligine çıkma şansı yakalayan Gençlerbirliği’nin yolunu açmasını bekliyor. Samandağ Halkı son maçta Samandağsporun sonuna kadar mücadele ederek Gençlerbirliğine destek olması gerektiğini belirterek, ikisi de bizim takımımız BAL ligine yeter ki Samandağ takımı çıksın diyor.
Samandağspor’un bu maça asılarak rakibe şans vermeyeceğini ve kardeş takım Gençlerbirliği’nin BAL ligine çıkmasının önünü açacağını umut ediyoruz. 
Farklı dinlerin, farklı kültürlerin kardeşçe yaşadığı bu coğrafyanın insanları olarak Samandağspor’un kardeş takım Gençlerbirliği’ne son ana kadar destek olacağına inanıyoruz.
Çünkü bizler bütün farklılıklarımızla, bütün renklerimizle her yerde ve her alanda SAMANDAĞ olarak varız.
Cemre Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yusuf Aslan

Editör: TE Bilişim