Eğitim Sen Samandağ Şube yöneticileri ilçemizde bulunan okullara bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Eğitim Sen Şube Yöneticileri; Koyunoğlu ilkokulu, Koyunoğlu  Ortaokulu, Mızraklı Atatürk Ortaokulu, Kuşalanı Ortaokulu’na gerçekleştirdikleri ziyaretlerde eğitim emekçileri ve üyeleriyle görüştü. Ziyaret sırasında; işyeri barışı, hizmetli ve ödenek sorunu, örgütlenme, sendikacılık, güçlü sendika, güçlü üye gibi birçok konu üzerinde sohbet edildi. 
Eğitim Sen Şube Yöneticileri ziyaretlerin ardından yaptıkları açıklamada “Bugün Kuşalanı ortaokulu ile başladığımız ziyaretimizde eğitim emekçisi dostlarla örgütlenme, sendikacılık ve güçlü sendika, güçlü üye üzerine verimli olduğuna inandığımız bir sohbetimiz oldu.
Koyunoğlu ilkokulu, Koyunoğlu Ortaokulu ile Mızraklı Atatürk Ortaokulundaki dostları ziyaret ettik.
Örgütlenmenin önemi, mücadelede, hak almada alanın belirleyiciliği, işyeri barışı, hizmetli ile ödenek sorunu ve özellikle Mızraklı Atatürk Ortaokulunun akan çatısı temel gündemlerimiz oldu. İşyeri barışını önemsiyoruz. Okulların biriken sorunları için görüşmelerimiz oldu, olacak. Gerekirse önceki haftalarda olduğu gibi alan da olacak. Takipçisiyiz.
Ardından maaş müşterisi olduğumuz banka Yapı Kredi'nin Samandağ Şube müdürü İlker beyle, hem üyelerimizden yansıyan sorunlar hem de ülke gündemi üzerine uzun bir sohbet yaptık. Üyelerimizin bankadan kaynaklı sorunlarının ivedilikle çözüleceği konusunda kuşkumuz yok. Bu teminatı nezaketle fazlasıyla gördük.
Son olarak Öğretmen evi ziyaretimizde üyemiz Mehmet Ali Yoldaş ile yoldaşça bir sohbetin ne kadar değerli olduğuna bir kez daha tanık olduk.
Ziyaretlerimiz devam edecek. Üye ve dostlarımıza saygılarımızla.” ifadelerine yer verildi.
Foto- Haber: Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: TE Bilişim