İlçemizin güzide takımlarından, BAL ligi temsilcimiz Samandağ Gençlerbirliği düzenlenen basın toplantısında yeni hocaları ve transferlerini kamuoyuna tanıttı.
Düzenlenen basın toplantısına Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Hikmet Suadiye, Onursal Başkan Turgay Abacı, Kulüp Yöneticileri, takıma yeni katılan hoca ve futbolcular katıldı.                  Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Hikmet Suadiye, tanıtım toplantısına katılan herkese hoş geldin dileklerinde bulunarak “Bilindiği gibi Samandağ Gençlerbirliği olarak BAL liginde 7. Grupta yer alıyoruz. İlk yarıyı Aykan Hocamızla tamamladık. Onunla karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Kendisine emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ligin 2. yarısı için değerli hocamız Ayhan Kaya ile anlaşma sağladık. Daha önce Hatayspor’da, birçok takımda profesyonel lig oynamış, ayrıca amatör ligde de görev yapmış hocamız aramıza katıldı bundan sonra bizimle çalışacak. Hepinizin huzurunda hoş geldiniz diyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Ayhan hocamızla birlikte takımı çalıştıracak bir diğer hocamız da Şahap Hocamız kendisine de hoş geldiniz diyorum. Hocalarımız takımı çalıştıracaklar. İnşallah kendileriyle güzel bir sezon geçireceğiz. Hedefimiz şampiyonluk, şuan ligde 7. sıradayız.  Fakat bulunduğumuz ligde 13 takımız ve bunların 9’u belediye takımı arkadaşlar. Çok zor bir ligdeyiz. Maddi yönden sıkıntı çekiyoruz. Allah razı olsun iş adamlarımız, belediyemizin de desteği var ama yeterli değil. Bu konuyu tekrar belediye başkanımızla görüşeceğiz. Sıkıntılar var ama çözmeye çalışıyoruz. Şu anda iyiyiz.” dedi.
Gençlerbirliği Onursal Başkanı Turgay Abacı, gu günün hem ilçemiz hem de Samandağ Gençlerbirliği spor Kulübü açısından önemli ve anlamlı bir gün olduğunu belirterek “Bugün daha önceden anlaştığımız kıymetli abimiz Ayhan Kaya Hocamızla resmi sözleşme imzalıyoruz. Aynı şekilde onun yaveri, dostu arkadaşı, Şahap Hoca’ da bizimle beraber. Ona da, Ayhan hocama da kulübümüz adına Samandağ ilçemiz adına hoş geldiniz diyorum. İnşallah turuncu mavi formamız altında şampiyonluk kupalarına birçok kupa ekleyeceğiz beraber buna yürekten inanıyoruz.” dedi.
Onursal Başkan Turgay Abacı, konuşmasının devamında Kulüp yöneticileri; Mustafa Terzi, Doğan Sağaltıcı, Ezdehan Gümüş, Sinan Zubari, Fırat Duran, Yusuf Aslan, Mehmet Sağ, Gökhan Kamacı, Fevzi Yüksek ve Kulüp kurucusu, yönetim kurulu üyesi Umut Çakır’a destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.
Daha sonra transfer edilen futbolcular teker teker tanıtılarak, sözleşmeye imza attılar.
  Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim