İlçemizin BAL ligi temsilcisi Samandağ Gençler Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri iş insanı, hayırsever Ali Gümüş’e teşekkür ziyaretinde bulundu.
Samandağ Gençlerbirliği Kulübü Onursal Başkanı Turgay Abacı, Kulüp Başkanı Süleyman Bedir Abacı, Kulüp Yönetiminden Hikmet Suadiye, Mustafa Terzi, Kulüp Kurucusu ve Antrenör Umut Çakır tarafından gerçekleştirilen ziyarette Ali Gümüş’ e takımın kendi adını taşıyan forması hediye edildi.
Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Süleyman Bedir Abacı, iş insanı Ali Gümüş’e bu güne kadar takımlarına verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. 
Kulüp Onursal Başkanı Turgay Abacı, takımın BAL Ligi için hazırlıklarını sürdürdüğünü ve takımın iyi bir seviyede olduğunu belirterek “ Takımımız bu güne kadar manevi desteklerle ayakta duruyordu. Fakat BAL liginin başka bir kategori. Burada dostlarımızın, arkadaşlarımızın, iş adamlarımızın çok ciddi bir desteği var. Önemli bir destekte Sayın Ali Gümüş’ün. Benim hem dostum, arkadaşım, hem de müvekkilim. Biz hiç aramadan kendisi bizi arayarak ‘ben takıma destek yapmak istiyorum’ dedi. İlk günden beri bize maddi ve manevi destek veriyor. Bu desteğinden dolayı biz de kulübümüz adına manevi değer taşıyan formamızı hediye ettik. Takımımıza aynı zamanda sponsorluk da yaptı. Yapmış olduğu bu destekten dolayı sevgili dostum Ali Gümüş’e teşekkür ediyorum.” dedi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim