İlçemizin başarılı takımlarından, BAL ligi temsilcimiz Samandağ Geçlerbirliği Spor Kulübünün yeni Başkanı Belediye Meclis Üyesi olarak da görev yapan, iş insanı Hikmet Suadiye oldu.

İş insanı Hikmet Otomotiv sahibi Hikmet Suadiye, geçtiğimiz günlerde Gençlerbirliği futbol takımının BAL ligine çıkmasında büyük katkıları olan  Süleyman Bedir Abacı’nın istifasıyla boşalan Gençlerbirliği Başkanlığı görevine seçildi.

Kulüp yönetim kurulu üyelerinin gerçekleştirdiği toplantının ardından yapılan açıklamada “Takımın bugünlere gelmesinde büyük katkıları olan değerli dostumuz, kardeşimiz Süleyman Bedir Abacı’dan boşalan Kulüp Başkanlığını bundan sonra yönetim Kurulu Üyemiz sayın Hikmet Suadiye yapacaktır. Başta kulübümüz olmak üzere tüm Samandağ’a hayırlı olmasını diliyor, Takımımızın BAL ligine çıkmasında büyük özveri ve çaba gösteren, bugünden sonra da her daim takımın yanında olacağından emin olduğumuz Sayın Süleyman Bedir Abacı’ ya emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilişim