Gökkuşağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Truva Life Otel’de düzenlenen yemekli gecede engelli bireyler doyasıya eğlendi.                 
Geçtiğimiz Perşembe günü gerçekleştirilen geceye; İlçe Kaymakamı Murat Kütük, Gökkuşağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucuları Mehmet Ali Akpınar ve Bircan Bal, kurum öğretmenleri, öğrencileri, velileri ve davetliler katıldı.
Gecenin açılış konuşmasını Gökkuşağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi adına Kurum Müdürü Bircan Bal yaptı. Kurum Müdürü Bal, geleneksel olarak gerçekleştirdikleri bu etkinliği pandemi dolayısıyla yaklaşık iki yıldır yapamadıklarını belirterek, yeniden böyle bir gecede bir arada olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. 
Bal, konuşmasında ”Bugün bir farkındalık yaratmak adına birlikte geçirmeyi temenni ettik. 5 yıl önce bu adımı attığımızda bu kadar büyük bir aile olabileceğimizi düşünmemiştik. Gökkuşağı ailesi olarak her bir ferdimizi ailemizin bir üyesi olarak görüyor ve bu şekilde sahipleniyoruz. 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler yapılmakta bizlerde farkındalık adına bu etkinliği düzenledik. Hepiniz hoş geldiniz teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.
Akşam yemeğinin ardından öğrenciler ve davetliler ilçemiz müzisyenlerinden Edip Can’ın söylediği şarkı ve türküler eşliğinde dans edip halay çekerek eğlendiler.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim