Ak Parti Hatay Milletvekili ve TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Samandağ Yeni Devlet Hastanesi’nin bittiğini, HBB tarafından yapılması gereken yolun ısrarla yapılmadığını ifade etti.                        
Hatay Milletvekili Yayman, sosyal medya hesabından yayımladığı konuyla ilgili videosunda yeni devlet hastanesinin 372 metrelik yolunun HBB’ ye birçok kez başvurmalarına rağmen yapılmadığını söyledi. 
Milletvekili Yayman “Samandağ Devlet Hastanesi 140 yataklı bir hastane. Hatay’ ın en güzel hastanelerinden bir tanesi. Bu hastaneyi şehrimize kazandıran Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sağlık Bakanımıza teşekkür ediyoruz. Hastanemiz bitti, muhteşem bir hastane fakat yol yok. Hastane yolu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması gereken bir yol. Ama maalesef büyükşehir belediyesi bu yolu yapmadı. 372 metrelik bir yoldan bahsediyoruz. EXPO için tam 1 milyar TL para harcayan Büyükşehir yönetimi Samandağ Halkını cezalandırırcasına, Hatay halkını cezalandırırcasına bu yolu yapmamaktadır. Ben bunu milletimizin takdirine sunuyorum. Böyle büyük gösterişli şovlarla EXPO’ dan bahsedenler, bu hastanenin yolunu dahi yapmamaktalar. Peki Samandağ Halkı bu hastaneye hastalarını helikopterle mi, uçakla mı getirecek? Böyle bir yönetim anlayışı olamaz. Hastanenin güzelliğine bakın, yolun kötü haline bakın. Bunu Hatay hak etmiyor, Samandağ halkı hak etmiyor. 372 metrelik yolu Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin yapmasını istiyoruz.” ifadelerine yer verdi.   Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim