Türkiye İşçi Partisi(TİP) Genel Başkan Yardımcısı, Hatay Milletvekili Barış Atay ve hemşehrimiz başarılı müzisyen Nihat Mugil’in kurdukları müzik grubu “Mengene” Keçi Kültür Dayanışma Konseri’nde Samandağlılarla buluşuyor.
4 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 20:00’da Samandağ Yeni Çarşı Konferans salonunda gerçekleştirilecek konserde; Atay ve Mugil’li “Mengene” şarkılarını “Biat değil İnat” sloganıyla yola çıkan Samandağ Keçi Kültür Merkezi için seslendirecek.
Keçi Kültür Sanat Komitesi, düzenlenecek konsere tüm vatandaşları davet ederek, yaptıkları açıklamada “Hayatı canlı kılan, gülen güldüren, yazan çizen, oynayan okuyan, söyleyen, emeği ile var olup her zaman üreten. Gençler, kadınlar, çocuklar, işçiler, çiftçiler, emekçiler Keçi Kültür Merkezi yakında açılıyor. Bizler de biat etmeyen daha güzel bir dünyayı hayal edenlerle, bir yol daha var ve başka bir yaşam mümkün diyerek inat edenlerle birlikte Keçi Kültür Merkezimizin Dayanışma konserinde Grup Mengene ile hep bir ağızdan şarkılar söylemek için bir araya geliyoruz.
4 Aralık saat 20:00’ da Yeni Çarşı’da gerçekleşecek Mengene konserinin biletlerini Park Cafe, Cafe Cafe ve Doruk Optik’ ten temin edebilirsiniz. Tüm inat edenleri konsere bekliyoruz. İnadınızı alın da gelin.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: TE Bilişim